En Sıcak Konular

İZMİR'İN SERİ KATİLİ BODRUM'DA YAKALANDI

28 Nisan 2010 20:13 tsi
İZMİR'İN SERİ KATİLİ BODRUM'DA YAKALANDI İzmir'de 3 kişiyi öldüren zanlı, son kurbanınından aldığı cep telefonu sayesinde yakalandı. Kurbana ait cep telefonunu bir bayiye satınca eşkali ortaya çıktı.

Cep telefonu yakalattı

İzmir'de 3 kişiyi öldüren zanlı, son kurbanınından aldığı cep telefonu sayesinde yakalandı. Kurbana ait cep telefonunu bir bayiye satınca eşkali ortaya çıktı.
Şüphelinin ilk ifadesinde cinayetleri paraya ihtiyacı olduğu için işlediğini söylediği öğrenildi.

İzmir’de peş peşe işlenen cinayetlerle ilgili Bodrum’da gözaltına alınan zanlı H.A’nın üzerinde ele geçen cinayet silahının yapılan balistik incelemesinde, 3 olayda da kullanıldığı belirlendi.

Seri katil H.A.´nın İzmir´de iki kadın bir travestiyi öldürdükten sonra Bodrum´a eski sevgilisini de öldürmek için gittiği ortaya çıktı. Yaklaşık üç yıl önce geldiği Bodrum'da bir restoranda garsonluk yaparken tanıştığı kadını aramak için Bodrum'a geldiğini söyleyen H.A.'nın ilçe emniyet müdürlüğündeki tutarsız davranışları polis şeflerini şaşkına çevirdi. H.A.´nın, ``Öldürdüğüm üç kadını da tanımıyorum, parasız kalmıştım, üzerlerinde ne varsa aldım. Bir kez bu işe başlamıştım, ya yakalanacaktım, ya da vurmaya devam edecektim. Bodrum'da üç yıl önce tanıştığım kadın bana çok kötülükler yaptı, bunu şimdi anlatamam. O yüzden kadınlara olan güvenim kalmadı. Bodrum´a onu bulmaya geldim. Bulsaydım ona da sıkacaktım. daha sonra burada iş bulup çalışmak istiyordum. Ama yakalanmam iyi oldu'' dediği öğrenildi. H.A.´nın çay ve sigara ikram eden polislere Bodrum´daki sevgilisinin kendisini uyuşturucuya alıştırdığı, parasını yediği ve sonra da kapı önüne koyduğunu söylediği belirtildi.

Bu arada İlçe Emniyet Müdürlüğü´nden yapılan yazılı açıklamada H.A.´nın pansiyondaki odasında yapılan aramada cinayetlerde kullandığı suç aleti 7.65 mm. Çapında tabanca, 20 adet mermi, 1 adet göz yaşartıcı biber gazı, 1 adet sahte ehliyet, 1 adet sahte kimlik elegeçirildiği belirtildi. Bu arada sabah ilk alınan bilgilerde pasaport ve 4 bin avrodan söz edilirken bu bilginin doğru olmadığı, zanlının üzerinden 600 TL ile 200 dolar çıktığı kaydedildi.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/cep-telefonu-yakalatti/turkiye/sondakika/28.04.2010/1230823/default.htm



Bu haber 827 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,845 µs