En Sıcak Konular

ŞENER: ''VADANDAŞI BÖLME SİYASETİ''

18 Nisan 2010 13:38 tsi
ŞENER: ''VADANDAŞI BÖLME SİYASETİ'' Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, "Bu ülkenin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Ama siyaset, halkı ayrıştırıp, vatandaşları kamplara ayırıp, gruplara çevirip, oy alma derdinde" dedi.

Vatandaşı bölme siyaseti

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, partisinin Sivas İl Teşkilatı tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda sivil toplum örgütleri temsilcilerine verdiği yemekte yaptığı konuşmada, siyasetin hizmet etmek için, ülkedeki sorunları, dertleri çözmek için var olduğunu söyledi. Bu ülkede yaşayan 73 milyon insanın mutlu olması için, huzurlu olması için siyaset yaptıklarını belirten Şener, “İnsanları mutsuz yapmak için, insanların elinden huzurunu almak için siyaset yapılmaz” dedi. Şener, 20 yıllık siyasi hayatının öğrettiği tek gerçeğin bu olduğuna dikkati çekerek, “Hep şunu gördüm ki siyasetin özü, mutluluk ve huzur, insanımızın sorunlarını çözmek olduğu halde maalesef insanımızın onca derdine ilave olarak siyaset kendi derdiyle insanı üzüyor” dedi.

Tehlikelerimiz var
Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener, yaklaşık üç yıl önce kenara çekilerek, milletvekili adayı olmadığını, bakanlığı bıraktığını, o günden bugüne kadar dışardan Meclisi izlediğini, partilerin genel başkanlarını, hükümeti, Başbakan’ı dışarıdan seyrettiğini belirttti, Şener sözlerine şöyle devam etti:  “(Hayatta en doğru yaptığınız iş nedir) derlerse bana, sorarlarsa... Hiç tereddüt etmeden şunu söylerim, (Hayatımda yaptığım en doğru iş, 2007 milletvekili seçimlerinde milletvekili adayı olmamaktır. Allah aşkına şu Meclisin durulacak hali mi var? Bu kabinenin, içinde durulacak hali mi var? Vaziyeti mi var? Üç senedir ne var? Üç senedir ben dışarıdan izliyorum, her gün de televizyonları açıyorum, dinliyorum. Sadece ve sadece kavga var, ağız dalaşı var. Ağza gelinmedik sözler var. Dünyanın hakaretleri var. Kin var, nefret var. Halkı ayrıştırmak için çaba harcayan, enerjisini vatandaşı bölmek için harcayan bir siyaset var. Türkiye tehlikeli bir dönemde, tehlikeli bir coğrafyada yoluna devam ediyor. Terör başımızın belası, çevremiz ateş çemberi. Risklerimiz var, tenkitlerimiz, tehlikelerimiz var. Bu ülkenin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Ama siyaset, halkı ayrıştırıp, vatandaşları kamplara ayırıp, gruplara çevirip, oy alma derdinde.”

 

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ,http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=34096

 



Bu haber 497 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,521 µs