En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR'LA 0-0 BERABERE KALDI

10 Nisan 2010 21:48 tsi
BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR'LA 0-0 BERABERE KALDI Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kaldı.

Beşiktaş 0-0 Trabzonspor

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kaldı.

Beşiktaş aldığı 1 puan ile 57 puan ile 3. sıradaki yerini korurken Trabzonspor ise 50 puana yükseldi ve 5. sırada kaldı.

Beşiktaş bu karşılaşmadan galip ayrılsaydı haftayı 3. sırada tamamlamayı garantileyecekti ancak Galatasaray yarın Diyarbakırspor karşısında galip gelirse 3. sıraya yükselecek.

DENİZLİ: BEŞİKTAŞ KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİ KESECEK DURUMDA

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli 0-0'lık Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli maç sonrasında şunları söyledi: "Beninki sezon ortası sözleşmesi değil. Önümüzde az bir süre kaldı. Yönetim hocasıyla devam etmek niyetinde mi değil mi düşüncesini ortaya koydu. Ben de ortaya koydum. 1 yıllık, 5 yıllık, 8 yıllık farketmez. Bu camiada çalışmaktan çok gururlu ve mutluyum. ben Beşiktaş'ın 20 kişilik futbolcu grubuyla uğraşmıyorum. Kulübümün bana emanet ettiği şeylerle ilgileniyorum.

Şu andaki tabloda şampiyonluk için bizden daha iddialı olan iki takım var. Haftaya Fenerbahçe maçından sonra daha iddialı konuşabiliriz. Hücumda alternatifimiz çok az. Karşımızdaki takım oldukça güçlü. Alınlarının akıyla sahadan çıkmak istiyorlar. Bizim amacımız golcülerin ön plana çıkmasıydı ama kaleciler ön plana çıktı. Beşiktaş şampiyonluk şansını asla ve asla kaybetmez. Beşiktaş kendi göbeğini kendi kesecek durumda.

ŞENOL GÜNEŞ: MAÇ BAŞTAN SONA KADAR DENK GEÇTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda aldıkları 0-0'lık beşiktaş beraberliği sonrasında açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş maç sonrasında şunları söyledi: "Biz kendi oyunumuzu oynayıp kazanmak için geldik. Denk bir maç oldu. Beşiktaş seyirci baskısıyla ikinci yarı baskı kurdu ama kısa süre sonra ortak olduk. Daha akıcı oynayabilirdik. Ancak karşılaşma oldukça denk geçti. Teo elinden geleni yaptı. Oyunun durumundan dolayı onu oyundan aldım. Oldukça olumlu bir futbol sergiledi.

BEŞİKTAŞ'IN KALAN MAÇLARI

Fenerbahçe (D)
Sivasspor (E)
Diyarbakırspor (D)
Manisaspor (E)
Bursaspor (D)

MAÇTAN NOTLAR

RÜŞTÜ YARIDA BIRAKTI

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, baldırındaki çekme nedeniyle 37. dakikada yerini Hakan Arıkan'a bırakmak zorunda kaldı. Rüştü, oyundan çıkmadan önce yaptığı kurtarışlarla siyah-beyazlı taraftarlardan büyük alkış aldı.

HİDDİNK DE MAÇTA

(A) Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Guus Hiddink de karşılaşmayı izledi. Hollandalı teknik adam, karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

KOCH, BEŞİKTAŞ'I İZLEDİ

Fenerbahçe'nin antrenörü Roland Koch, gelecek haftaki rakipleri Beşiktaş'ı izlemek için karşılaşmaya geldi. Alman çalıştırıcı karşılaşmayı protokol tribününden izleyerek, Beşiktaş hakkında bilgi topladı.

Öte yandan gelecek hafta Trabzonspor ile karşılaşacak Kasımpaşa'nın teknik direktörü Yılmaz Vural da maçı, Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ile birlikte protokol tribününden izledi. Diğer yandan siyah-beyazlı taraftarlar, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulunarak, “Bu hafta bay, haftaya bay bay” yazılı pankart açtı.

BAKAN ÖZAK DA MAÇTA

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak da karşılaşmayı protokol tribününden izledi. Bakan Özak'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da de karşılaşmayı takip edenler arasındaydı.

TRİBÜNLER DOLDU

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan haftanın önemli maçına ilgi büyük oldu. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarına şampiyonluk yolundaki önemli maçta destek verirken, tribünleri tamamen doldurdular. Karşılaşmayı yaklaşık 30 bin sporsever izledi.

TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Bu arada Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle futbolcular sahaya polis kıyafeti giymiş çocuklarla birlikte çıktı. Beşiktaşlı futbolcular sahaya çıkışında “Türk Polis Teşkilatı'nın 165. Yıl Kutlu Olsun” yazılı pankart taşırken, Trabzonspor'da “Spor Yaşatır, Sigara Öldürür” pankartıyla sahaya geldi.

TEOFILO, 8 HAFTA SONRA İLK 11'DE

Trabzonspor'un Kolombiyalı futbolcusu Teofilo Gutierrez, ligde 8 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Devre arasında transfer edilen Teofilo, bordo-mavili takımda ligde ilk kez 20. haftadaki Manisaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Bu akşam Beşiktaş maçına ilk 11'de başlayan Kolombiyalı futbolcu, ligde ikinci kez ilk 11'de forma giydi. Bordo-mavililerde kırmızı kart cezalısı Engin'in yanı sıra sarı kart cezalıları Garbic ve Ömer Aysan forma giyemedi.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14380724.asp?gid=373



Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,437 µs