En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ DENİZLİ'YLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

9 Nisan 2010 21:05 tsi
BEŞİKTAŞ DENİZLİ'YLE SÖZLEŞME  YENİLEDİ Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., Mustafa Denizli ile 4 milyon 100 bin TL karşılığında 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Mustafa Denizli imzayı attı...

Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., Mustafa Denizli ile 4 milyon 100 bin TL karşılığında 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan özel durum açıklamasında Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., "Şirketimiz Futbol ATakımımzın Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile 2010 - 2011 sezonu için 4.100.000 TL karşılığnda 1 yıllık sözleşme imzalamıştır" dedi.

Önümüzdeki sezon için mali disipline giden Beşiktaş Yönetimi, 2.5 milyon euro alan tecrübeli teknik adamdan yıllık ücretini 4.1 milyon liraya düşürmesini istedi. Denizli birkaç gün düşündükten sonra 4.1 milyon liraya "evet" dedi

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Mustafa Denizli ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Gün içinde anlaşmanın sağlandığının bildirilmesinin ardından kulübün resmi internet sitesinden de tecrübeli teknik adamla 1 Haziran 2010-1 Haziran 2011 tarihlerini kapsayan yeni sözleşmenin imzalandığı açıklandı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Denizli’nin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı belirtilerek, şu görüşlere yer verildi: "1 Haziran 2010-1 Haziran 2011 yılını kapsayan yeni sözleşme imzalanmıştır. Futbol yönetimi hususunda her fırsatta istikrardan yana olduğunu ifade eden yönetimimiz, lig ve saha sonuçlarından bağımsız olarak, futbol (A) takımımızın sorumluluğunu Türk futbolunun yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiştir.

Sayın Mustafa Denizli hocamızın görevinde kendisine başarılar diler, kararımızın Beşiktaş’a ve Türk futboluna hayırlı olmasını dileriz.

Bu vesileyle hocamıza, kulübümüzün ekonomik koşullarını göz önüne alarak, maddi anlamda yapmış olduğu fedakarlık nedeniyle de teşekkür ederiz.

" ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Beşiktaş Kulübü ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Denizli, "Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevimin mesleki kariyerim boyunca en uzun süreli, en istikrarlı, en başarılı ve en çok gurur duyduğum çalışmam olabilmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile bugün gerçekleştirdiği görüşmede anlaşmaya varan ve 1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adam, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Denizli, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Futbol (A) Takım Teknik Direktörlüğü görevimin, mesleki kariyerim boyunca en uzun süreli, en istikrarlı, en başarılı ve en çok gurur duyduğum çalışmam olabilmesi için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğimi Beşiktaş kamuoyuna saygıyla ifade ederken; bana bu fırsatı veren başta başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve tüm yönetim kurulu üyelerine verdikleri destek ve duydukları güven için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/mustafa-denizli-imzayi-atti-/spor/sondakika/09.04.2010/1223006/default.htm?ref=haberici

 



Bu haber 770 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,864 µs