En Sıcak Konular

ALÇAK ADAM ''ÇUKURLAŞTI''

6 Nisan 2010 17:30 tsi
ALÇAK ADAM ''ÇUKURLAŞTI'' İsrail Dışişleri bakanı Liebermann Yedoth Ahronot'a tamamen Erdoğan'ı hedef alan bir röportaj verdi...'Problem Türkiye değil. Problem Erdoğan. Erdoğan yavaş yavaş Kaddafi ya da Chavez'e dönüşüyor. Bu onun kendi seçimidir" dedi.

Alçak koltuk krizinden de beter 
 
İsrailli bakanın sözlerine Erdoğan'dan jet yanıt

İsrail Dışişleri bakanı Liebermann Yedoth Ahronot'a tamamen Erdoğan'ı hedef alan bir röportaj verdi...

Liebermann 'Problem Türkiye değil. Problem Erdoğan. Erdoğan yavaş yavaş Kaddafi ya da Chavez'e dönüşüyor. Bu onun kendi seçimidir" dedi.

'Biz Firavun'u bile savuşturmuş bir ulusuz bunları da atlatırız..." diyen Liebermann "Bağımsızlık için savaşanlar şimdi baskıya karşı ayağa kalkmalı. Bunun başka bir alternatifi yok." dedi.

DIŞİŞLERİ DE SERT ÇIKTI

İsrail Dışişleri Bakanlığı da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kudüs ve Gazze'deki eylemleri nedeniyle İsrail'e yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.

Başbakan Erdoğan'ın TRT Arapça kanalının önceki günkü açılış töreninde yaptığı konuşmada dile getirdiği eleştiriler üzerine açıklama yapan İsrail Dışişleri Bakanlığı, "İsrail, Türkiye dahil, hiçbir ülkeyle gerginlik peşinde değil. Ama görünen o ki Türkiye Başbakanı, İsrail ile ilişkiler pahasına İslam dünyasıyla bütünleşmeyi hedefliyor" ifadelerini kullandı. Açıklamada, Erdoğan'ın "çocukların Gazze'de duygudan yoksun biçimde katledildiği" şeklindeki sözlerine atıfta bulunularak, Erdoğan'ın "Pakistan ve Irak'ta terörist gruplarca öldürülen masum siviller için de aynı üzüntüyü duyması gerektiği" görüşüne yer verildi.

Erdoğan'dan Liberman'a jet cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman'ın 'Erdoğan giderek Kaddafi ve Chavez'e dönüşüyor' değerlendirmesiyle ilgili soruları yanıtlarak Lieberman'a cevap verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman'ın 'Erdoğan giderek Kaddafi ve Chavez'e dönüşüyor' değerlendirmesiyle ilgili, 'Medya üzerinden değerlendirmesi yapılmaz. Kaldı ki o adam benim muhatabım değil' dedi.

Başbakan Erdoğan, Holiday Inn Oteli'nde basın mensuplarının sorusunu yanıtladı.

Erdoğan, 'Lieberman, TRT Arapça kanalının açılışında yaptığınız konuşmayı eleştirerek, üslubunuzu Kaddafi ve Chavez'e benzetmiş' sözleri üzerine, 'Medya üzerinden değerlendirmesi yapılmaz. Kaldı ki o adam benim muhatabım değil' dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Erdoğan, TRT'nin Arapça kanalının açılışında yaptığı konuşmada, "Sadece bölgemizde değil, dünyanın neresinde olursa olsun masum çocukların, masum insanların katledilmesine göz yummayız, yumamayız, feryatlarına kulak tıkayamayız" demişti. Erdoğan, "Nasıl Haiti için yüreklerimizi birleştirdiysek, nasıl Şili için dualarımızı yolladıysak, Gazze yanarken, medeniyetimizin göz bebeği Kudüs üzerinde kara bulutlar dolaşırken, buna tepkisiz kalamayız, bunu görmezden gelemeyiz, elimiz, kolumuz, dilimiz bağlı duramayız" ifadelerini kullanmıştı.(VATAN DIŞ HABERLER)

Kaynak: GAZETE VATAN,http://haber.gazetevatan.com/Alcak_koltuk_krizinden_de_beter/298264/1/

 



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,053 µs