En Sıcak Konular

FENERBAHÇE : 2 - KAYSERİSPOR: 0

4 Nisan 2010 21:39 tsi
FENERBAHÇE : 2 - KAYSERİSPOR: 0 Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor'u 2-0 yenerek puanını 58 yaptı ve lider Bursaspor'un altındaki yerini aldı.

Zirve takipçisi Fenerbahçe

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor'u 2-0 yenerek puanını 58 yaptı ve lider Bursaspor'un altındaki yerini aldı.

Maçın gollerini 33. dakikada Gökhan Ünal ve 47. dakikada Lugano kaydetti.

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

Beşiktaş (E)
Kasımpaşa (D)
Eskişehir (E)
MKE Ankaragücü (D)
Trabzonspor (E)

GÖKHAN'IN İKİNCİ GOLÜ

Güiza'nın sakatlığından sonra oyuna dahil olan Gökhan Ünal, Kayserispor filelerine attığı golle Fenerbahçe formasıyla ikinci golünü attı. Sarı-lacivertli oyuncu ilk golünü ise Manisaspor maçında kaydetmişti.

GÜİZA SAKATLANDI

Hafta içinde yapılan antrenmanda sakatlanan ve tedavisi tamamlandıktan sonra Kayserispor maçına ilk 11'de çıkan Güiza sakatlandı. Maçın 25. dakikasında Toledo ile girdiği mücadele sonrası elinden sakatlanan sarı-lacivertli oyuncu devam edemedi ve yerini Gökhan Ünal'a bıraktı.

LUGANO ÜÇÜNCÜ GOLÜNÜ ATTI

Savunmadan çıkıp attığı gollerle sürekli gündeme gelen Lugano, Kayserispor maçını da boş geçmedi. Uruguaylı oyuncu köşe vuruşundan bulduğu kafa golüyle bu sezon 3. kez fileleri havalandırdı.

FENERBAHÇE 5 MAÇTIR KAYBETMİYOR

En son yenilgisini Büyükşehir karşısında 2-1'lik skorla alan Fenerbahçe, bu maçtan sonra kaybetmedi. Sarı-lacivertliler yaptığı 5 maçın 4'ünü kazanırken 1'inde berabere kaldı.

MALİYE BAKANI ŞİMŞEK DE MAÇI İZLEDİ
        
Fenerbahçe-Kayserispor mücadelesini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de  izledi. Başkan Aziz Yıldırım'ın voleybol maçı nedeniyle Cannes'da olması  nedeniyle Fenerbahçe'yi başkanlık düzeyinde başkanvekili Nihat Özdemir temsil  ederken, karşılaşmayı izleyenler arasında Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı  ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam da yer aldı. Eski ünlü Fransız futbolcu Thuram da karşılaşmayı izleyenler  arasındaydı.

TARAFTARLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI
        
Türk Telekom kale arkası tribününde Fenerbahçe Acıbadem için açılan  pankartın alt bölümünde, sarı-lacivertli taraftarlar arasında kavga çıktı. Tribünlerde yaşanan gerilimi güvenlik güçleri yatıştırmaya çalıştıysa da  gerilim uzun süre devam etti. Güvenlik güçleri kavga eden taraftarlara müdahale  ederken, tartışmalar maç bitiminde de sürdü. Taraftarlar, bu sırada emniyet  güçleri aleyhine tezahüratlar yapıp protestoda bulundu. Başkanvekili Nihat Özdemir, maç sonunda sahaya inip Türk Telekom  tribününün önüne kadar giderek, taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Bazı  taraftarların olaylar sırasında göz altına alındığı görüldü.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14315838.asp?gid=373


 



Bu haber 574 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,932 µs