En Sıcak Konular

HESAP ORTADA

3 Nisan 2010 11:56 tsi
HESAP ORTADA "Tevhid ehli bir toplumun çocukları arasında, haçlılardan en çok çekmiş bir milletin çocukları arasında haçlı muhabbetini yaymanın adını hizmet koymuşlar."

Hesap ortada  

Meseleyi dala- budağa sarmaya gerek yok.
Hesap ortada, sonuçlar da ortada.
Adam yaşadığı yıllar içinde, içinde bulunduğu eylemler ve geliştirdiği söylemler itibariyle, Anadolu coğrafyasını işgale yeltenen, işgal eden, Türk milletini paramparça etmeyi tek hedef olarak önlerine koyan haçlıların atlarının ayaklarındaki nalları tutan çivi vazifesi yapmış.
Bir milletin yeniden dirilişinin destanı olan Milli Mücadele’ye karşı çıkan, haçlılara karşı direnen  halkın moralini bozan, direnişi örgütleyen bir avuç vatanperver insanı haydut ilan eden tarafta yer almış, bu tür söylemlere imzalar atmış.
Ölümünden sonra da, onun söylemleri etrafında kümelenen kitleler her devirde üç aşağı-beş yukarı aynı çizgiyi izlemişler.
Çok partili siyasi hayata geçildikten sonra o malum kitle, okyanus ötesi plan ve programların ülkedeki sözcülerinin sözcüleri olmuşlar, gözcülerinin gözcüleri olmuşlar, temsilcilerinin amansız savunucuları olmuşlar.
Dini söylemleri de bu karanlık ilişkilerine alet ederek kitleleri etkilemiş ve el altından, saman altından Tevhid ehli bir toplumun çocukları arasında, haçlılardan en çok çekmiş bir milletin çocukları arasında haçlı muhabbetini yaymanın adını hizmet koymuşlar.
Altı defa gidip yedi defa gelenler ve onlarca yıl memleketin tepesinde oturanlar, milletin ensesinde boza pişirenler de yine bunların omuzlarında yükselmiş ve onlarca yıl oralarda kalabilmişler.
Aynı söylemlerin etrafında kümelenene kitleler, bakıyorsunuz ki, sekiz seneden beri ülkeyi yöneten, parti programı ünlü CFR tarafından hazırlanmış olan bir partinin koltuk değeneği durumundadırlar.
Her dönemde dinin ve dindarın sırtından geçinen bu malum kitle, bu dönemde yapılan dini tahribatlar karşısında zerre kadar rahatsız olmamaktadır.
Dini ve dindar kesimi ekmek kapısı eylemiş olan bu kitle, faizin yediden-yetmişe her kese, her kesime yayılmasından, zinanın suç olmaktan çıkarılmasından, domuz etinin kasaplık hayvanlar listesine alınmasından ötürü bir rahatsızlık duymamaktadır.Başından beri desteklediği iktidar partisine desteğini devam ettirmektedir.
Müslüman Türk milletinin çocuklarının eğitiminden sorumlu olan Milli Eğitimde son derece söz sahibi oldukları bilinen bu kitle, hazırladıkları kitaplarda muharref dinleri de İslam ile eşitleyerek bu milletin çocuklarına takdim etmekten geri durmadılar.
Balkan savaşlarında, Çanakkale savaşlarında, Milli Mücadelede, yedi cephede ecdadımıza kan kusturan haçlıları, bu milletin çocuklarına sevdirmeyi görev bellemiş, vazife bilmiş ve masraflarını da bu milletin sırtından çıkaran bir kitleden söz ediyoruz.
Hesap da ortada, sonuç da ortada, ihanetleri ne kadar saklayabilirsiniz ki?..

Aziz Karaca-Yeni Mesaj

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=10001497&tarih=2010-04-03 



Bu haber 542 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,283 µs