En Sıcak Konular

YAZICIOĞLU AİLESİ VE BBP GENEL MERKEZİ'NDEN TEŞEKKÜR MESAJI

1 Nisan 2010 18:48 tsi
YAZICIOĞLU AİLESİ VE BBP GENEL MERKEZİ'NDEN TEŞEKKÜR MESAJI Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının birinci yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinliklere,yurtiçi ve yurtdışından iştirek edenlere,Yazıcıığlu Ailesi ve BBP Genel Merkezi'nden teşekkür mesaji..

Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının birinci yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinliklere,yurtiçi ve yurtdışından iştirek edenlere Yazıcıığlu Ailesi ve BBP Genel Merkezi,BBP'nin resmi internet sitesinden teşekkür mesaji yayımladı.

Mesajda şöyle denildi:

"Ebedi Genel Başkanımız, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Sonsuzluğun Sahibi’ne kavuşmasının birinci yıldönümü münasebetiyle 25 Mart ile 31 Mart tarihleri arasında Muhsin Yazıcıoğlu Haftası kapsamında düzenlediğimiz etkinliklere yurtiçi ve yurtdışından katılan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

Dünyanın bütün iyi insanları için örnek alınacak bir hayat yaşayarak aramızdan ayrılan Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile Beyaz Buluşma adıyla düzenlediğimiz anma programları çerçevesinde kabri başında buluşmak için Bosna’dan, Kosova’dan, Azerbaycan’dan, Kerkük’ten, Kazakistan’dan ve yurdumuzun dört bir yanından gelen binlerce misafirimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Muhsin Yazıcıoğlu Haftası kapsamında çeşitli illerde günlerce özverili bir şekilde çalışarak, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun büyük şahsiyetine yakışır bir olgunluk ve vakar içinde gerçekleştirilen anma programlarında emeği geçen bütün İl ve İlçe Başkanlıklarımızı, Alperen Ocakları Genel Merkezi ve Temsilciliklerini şükran ve takdirle anıyoruz.

Gerçekleştirilen programlara bizzat katılarak veya telgraf göndererek destek olan siyasi parti temsilcilerine, devlet görevlilerine, sivil toplum kuruluşlarına, belediyelere ve siyasi partilerin mahalli temsilciliklerine minnet ve saygılarımızı iletiyoruz.

İlk defa gerçekleştirdiğimiz fakat bundan sonra geleneksel hale gelecek olan ‘Muhsin Yazıcıoğlu Haftası’ dolayısıyla zor şartlar altında bile görevlerini yerine getiren kıymetli basın mensuplarına ve televizyon temsilcilerine özellikle teşekkür ediyoruz.

Bütün hafta boyunca acımızı paylaşarak bize destek olan, bizim gibi gözyaşı döken, bizim gibi öfkelenen fakat vakar ve olgunlukla hareket eden Büyük Türk Milleti’nin bütün fertlerine de teker teker şükran ve saygılarımızı sunuyoruz " (AİLESİ VE BBP GENEL MERKEZİ)

*****

BEYAZ BULUŞMA PROGRAMI KABİR BAŞINDAKİ BULUŞMAYLA SONA ERDİ

BBP Genel Merkezi tarafından Muhsin Yazıcıoğlu’nun aziz hatırasını anmak için 25 Mart-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bundan sonra geleneksel hale getirilen Muhsin Yazıcıoğlu Haftası sona erdi.

Şehit Liderin kabri başında, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici,Yazıcıoğlu'nun Eşi Gülefer Yazıcıoğlu Hanımefendi, BBP Başkanlık Divanı Üyeleri, Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozok, Partililer ve vatandaşların katılımıyla Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Tacettin Sultan Camiinde kılınan öğle namazının ardından kabri başında toplanan kalabalık Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ruhuna ithafen dualar ettiler.

*****

GÜLEFER YAZICIOĞLU HANIMEFENDİ DEŞİFRE'NİN KONUĞU OLACAK

BBP'nin Ebedi Siyasi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun Muhterem Eşi Gülefer Yazıcıoğlu Hanımefendi, 01 Nisan 2010 Perşembe günü (Bugün), ATV  Televizyonunda Mehmet Ali Önel'in sunduğu DEŞİFRE Programının konuğu olacak.

Tarih: 01 Nisan 2010 Perşembe

Saat: 00:30

 

KAYNAK: bbp.org.tr,http://www.bbp.org.tr/baskan_haber_detail.php?haberid=287

 


 


 



Bu haber 840 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,932 µs