En Sıcak Konular

SAYISAL LOTA'DAN 6 TUTTURDU AMA HAYATA TUTUNAMADI

27 Mart 2010 16:45 tsi
SAYISAL LOTA'DAN 6 TUTTURDU AMA HAYATA TUTUNAMADI Sayısal Loto’dan 6 tutturarak 287 bin TL kazanan restoran işletmecisi Mustafa Manda, 5 yılda parayı tüketti. İşlerini büyütmek isterken borca batan, üstüne de 19 yaşındaki oğlunun uyuşturucu kullandığını öğrenen Manda, tabancayla intihar etti.

Lotodan çıkan para hayatını kararttı

5 yıl önce Sayısal Loto'da 6 bilmişti...

Antalya’da 5 yıl önce Sayısal Loto’dan 6 tutturarak 287 bin TL kazanan restoran işletmecisi Mustafa Manda (45) 5 yılda parayı tüketti. İşlerini büyütmek isterken borca batan, üstüne de 19 yaşındaki oğlunun uyuşturucu kullandığını öğrenen Manda, tabancayla intihar etti.

ANTALYA’nın Aksu İlçesi’nde restoran işletmeciliği yapan 2 çocuk babası Mustafa Manda (45), 5 yıl önce Sayısal Loto’da 6 tutturup 287 bin TL ikramiye kazandı. Bu parayla işlerini büyütmek isteyen Mustafa Manda, önce balık lokantası açtı; ardından da yeni bir restoran için harekete geçti. Sayısal Loto’dan kazandığı parayı bitirmekle kalmayıp üstüne de borçlanan Mustafa Manda, kötü giden işlerini düzene koyabilmek için tefecilerden para aldı. Faizle aldığı paraları ödeyemediği için sıkıntıya giren Mustafa Manda, bir süre önce de 19 yaşındaki oğlu Orhan Manda’nın uyuşturucu kullandığını öğrenince yıkıldı. Durumu içinden çıkılmaz bir hal alan Mustafa Manda, çevresine yaşamaktan bıktığını söylemeye başladı.
 
HAVAYA 3 EL ATEŞ ETTİ

Önceki gün restoranındaki kasada bulunan ruhsatlı tabancasını beline takan Mustafa Manda, arkadaşı Celil Bulut’un büfesine gitti. Bir süre büfenin önünde oturan Mustafa Manda, eşi Hatice’yi cep telefonuyla arayıp intihar edeceğini söyleyerek “Hakkını helal et” dedi. Eşinin yüzüne telefonu kapatan Mustafa Manda, tabancayı şakağına dayadı; çevredekiler olaya tanık olup müdahale etmek istedi. Kendisine yaklaşanları “Gelmeyin sizi de vururum” diye tehdit eden Manda, havaya 3 el ateş ettikten sonra tabancayı başına dayayıp tetiği çekerek intihar etti.Manda’nın eşi Hatice ile çocukları Orhan ve Melike sinir krizi geçirdi. (Yusuf DALAMAN - GAZETE HABERTÜRK )

 

Kaynak: GAZETE HABERTÜRK,http://www.haberturk.com/yasam/haber/503562-lotodan-cikan-para-hayatini-karartti



Bu haber 1,602 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,038 µs