En Sıcak Konular

ŞANDIR: ''GİZLİ PAKET PAZARLIĞI SU YÜZÜNE ÇIKACAK!''

25 Mart 2010 13:24 tsi
ŞANDIR: ''GİZLİ PAKET PAZARLIĞI SU YÜZÜNE ÇIKACAK!'' MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Anayasa değişikliği paketine destek vermeyeceklerini ve karşı duracaklarını söyleyerek,teklifi ciddi,samimi ve dürüst bulmadıklarını da kaydetti.

Gizli paket pazarlığı su yüzüne çıkacak!..

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Anayasa paketi konusunda AKP’ye sert eleştiriler yöneltirken ‘pazarlık’ iddiasında bulundu: Uzlaşma aramıyorlar ama referandum için birilerinin oyuna ihtiyaçları var. Kapalı kapılar ardında, hangi pazarlıkların yapıldığını hep birlikte göreceğiz!
Pazarlıklar ortaya çıkacak
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, TBMM’de gazetecilerin Anayasa değişikliği teklifine ilişkin sorularını yanıtladı. Anayasa değişikliği paketine destek vermeyeceklerini ve karşı duracaklarını söyleyen Şandır, teklifi ciddi, samimi ve dürüst bulmadıklarını da kaydetti. Anayasa değişikliğinin oy birliğiyle yapılması gerektiğini, AKP’nin ise böyle bir gayretinin olmadığının ortada olduğunu ifade eden Şandır, AKP’nin verdiği 3 günlük süreyi de ’saygısızlık’olarak nitelendirdi.
Katkı vermemiz mümkün değil
Şandır, AKP içinde çok sayıda sağduyulu milletvekili olduğuna inandıklarını belirterek, “İnanıyorum ki yanlıştan yakın zamanda döneceklerdir. Dönmeleri yönünde de bir gayretleri olacaktır. Milletin gündemi işsizliktir, ekonomidir, yolsuzluklardır. Bunları konuşmadan kendilerini korumak için geliştirdikleri tedbirlere MHP olarak biz katkı vermeyeceğiz” dedi. Şandır, “Her şeye rağmen ’biz Anayasayı değiştireceğiz’ diyorlarsa, kendilerine yol arkadaşı bulmaları lazım. MHP olarak, kendi çalışmamız var. AKP’nin getirdiği taslak üzerinde de çalışmalarımız var. Bu çalışmalar bittikten sonra görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. MHP olarak biz, Anayasa değişikliği teklifine bütünüyle destek vermeyeceğiz. Karşı duracağız. Hiç bir şekilde destek vermeyeceğiz” diye konuştu. Şandır şunları söyledi:
Hep birlikte göreceğiz
“Gelişmeleri birlikte izleyeceğiz. Bu Anayasa değişikliği teklifi, AKP’nin teklifi. Milletle bir mutabakat aramıyorlar. Uzlaşma aramıyorlar. Ama bunu referandum sayısına ulaştırabilmeleri için mutlaka birilerinin oyuna ihtiyaçları var. Bu desteği alabilmek için kapalı kapılar ardında, hangi pazarlıkların yapıldığını yarın hep birlikte göreceğiz.”

 

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ,http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=33347



Bu haber 762 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,993 µs