En Sıcak Konular

YALÇIN TOPÇU'YA ''YILIN VEFA ÖDÜLÜ'' VERİLDİ

13 Mart 2010 18:43 tsi
YALÇIN TOPÇU'YA ''YILIN VEFA ÖDÜLÜ'' VERİLDİ Büyük Avrasya Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde BBP Genel Başkanı Yalçın TOPÇU’ya ,"YILIN VEFA ÖDÜLÜ" verildi.

YALÇIN TOPÇU'YA ''YILIN VEFA ÖDÜLÜ'' VERİLDİ

Büyük Avrasya Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde BBP Genel Başkanı Yalçın TOPÇU’ya ''YILIN VEFA ÖDÜLÜ'' verildi.

Ankara’da Etap Mola Oteli’nde yapılan törende Büyük Avrasya Birliği adına konuşan Dr. Tunay DEMİRTAŞ bundan 1 yıl önce, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünden 2 hafta önce de “Yılın Siyaset Ödülünü” “Büyük Anadolu Birliği” adına kendisine verdiklerini, şimdi de Yalçın Topçu’nun bu ödülü aldığından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu vesileyle Muhsin Yazıcıoğlu’nu da rahmetle andığını söyledi.

TOPÇU’ya ödülünü Büyük Avrasya Birliği Başkanı Kenan Sarı  verdi.

Ödül töreninde konuşan Büyük Avrasya Birliği Başkanı Kenan Sarı, BBP Genel Başkanı Yalçın TOPÇU’nun,Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’ndan sonra devraldığı genel başkanlık görevini başarılı şekilde yürüttüğünü belirterek bu anlamlı ödülü vermeyi uygun gördüklerini ifade etti.

Duygulu anların yaşandığı törende kendisine verilen bu anlamlı  ödüle layık olmaya çalışacağını söyleyen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, “Biz geleneksel ideolojilere hapsolmak yerine her türlü mağduriyet alanı için uzlaştırıcı ve ikna edici çözümler üretmeye gayret eden bir siyasi partiyiz. Halka hizmet etmenin en önemli aracı olan siyaset, Büyük Birlik Partisi için kesinlikle bir “meslek algısı” değildir. Bizim vizyonumuz; itaat eden, devleti ve siyaseti uydulaştırılmış ve ekonomisi boyunduruk altına alınmış bir ülke vizyonu değildir. Bizim vizyonumuz “Tam Bağımsız ve Güçlü bir Türkiye” ülküsüdür. Nasıl bir dünyada yaşadığımızın farkındayız. Dünyanın neresinde olmak istediğimizin de idrakindeyiz. Tüm gerçeklerimiz ve beklentilerimiz ile Türkiye ve insanımız için ne istediğimizi çok iyi biliyoruz.” dedi

Amaçlarının Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasi mirası olarak gördükleri ‘ Tam Bağımsız Güçlü Türkiye’ idealine ulaşmak için BBP’yi iktidara taşımak olduğunu belirten Yalçın Topçu, kendisini bu anlamlı ödüle layık gören seçici kurula da teşekkür ederek Büyük Avrasya Birliği’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Ayrıca ödül törenine, BBP Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Şenliler, Üzeyir Tunç , MKYK Üyesi Cengiz Güler ve BBP Ankara İl Bşk. Hasan Hüseyin Bozok'ta katıldı.

BBP MKYK Üyesi Cengiz Güler'de,  "Yılın Sivil Toplum Lideri" ödülünü aldı. Ödülü Güler'e Genel Başkan Yalçın Topçu verdi.

 

Kaynak: bbp.org.tr,http://www.bbp.org.tr/baskan_haber_detail.php?haberid=262
 



Bu haber 701 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,519 µs