En Sıcak Konular

SERDAR: BIRAKSALAR ŞU AN DA ÇIKIP OYNARIM

4 Ocak 2008 20:10 tsi
SERDAR: BIRAKSALAR ŞU AN DA ÇIKIP OYNARIM Fenerbahçe'nin kalecisi Serdar Kulbilge, ''Bıraksalar şu an da çıkıp oynarım ama sağlık heyetimizle birlikte tam anlamıyla zamanımın dolmasını bekliyorum'' dedi.

İSTANBUL - Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Fenerbahçe'nin kalecisi Serdar Kulbilge, ''Bıraksalar şu an da çıkıp oynarım ama sağlık heyetimizle birlikte tam anlamıyla zamanımın dolmasını bekliyorum. Ama çok az bir zaman kaldı. Bence Sivasspor maçıyla sahaya dönebilirim'' dedi.
     Takımla birlike Antalya'da kampta bulunan Serdar, Fenerbahçe TV'de yayınlanan Kamp Günlüğü programına katıldı.
     Sakatlık döneminin bir futbolcuyu bir hayli zorladığına dikkati çeken Serdar, sabırlı olmasını bildiğini, çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü ve artık kendini çok iyi hissettiğini dile getirdi. Kalesine ve taraftarlara kavuşmak için gün saydığını ifade eden Kulbilge, kendisine destek veren herkese de teşekkür etti.
     Yaklaşık 4.5 aydır sahalardan uzakta olduğunu vurgulayan Serdar, şunları kaydetti:
     ''Murat hocayla birlikte yoğun bir tempoda burada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kamp benim için gerçekten çok önemli. Kamp sonuna kadar devamlı çift antrenmanla çalışacağız. Sürekli olarak egzersizlerimi yapıyorum. Günde 12 saat çalışıyorum. Hocamla birlikte kendimi kale içinde çok daha iyi bir pozisyona getirecek çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Kamp bitiminde ayağımın son durumunu ölçecek bir teste tabi tutulacağım. Ömer hocamızın, doktorumuzun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı İstanbul'da sürdüreceğiz. Şu anda ayağım bayağı rahatlamış durumda. Tüm hareketleri yapabilecek seviyeye geldim.''
     100. kuruluş yıllarını kutladıkları 2007 yılında hedefledikleri tüm başarılara ulaştıklarını anlatan Serdar, ''Gerçekten sahaya dönmem için çok az bir zamanın kaldığını hissediyorum ve çok özledim, çok heyecanlanıyorum'' dedi.

FENERBAHÇELİ DENİZ KAMPTAN DÖNÜYOR

İSTANBUL - Fenerbahçeli futbolcu Deniz Barış, sağ ayağındaki sakatlığı nedeniyle, Antalya kampından ayrılarak yarın İstanbul'a dönecek.
     Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Deniz'in, çalışmalarına Samandıra Kamp Merkezi'nde devam edeceği bildirildi.
     Kulüp doktoru Piyer Arzuman'ın verdiği bilgiye göre, sağ ayak aşil tendonunda sorun bulunan Deniz Barış, yarın Antalya'dan İstanbul'a dönecek.
     6 Ocak Pazar günü MR'ı çekilecek olan Deniz, çalışmalarını 7 Ocak Pazartesi gününden itibaren Samandıra Kamp Merkezi'nde ağırlık ve kuvvetlendirme çalışmalarıyla sürdürecek.

GÖKHAN: TÜRKİYE'DE BENCE 3 BÜYÜK YOK, 2 BÜYÜK VAR

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, ''Türkiye'de bence 3 büyük yok, 2 büyük var. Fenerbahçe, bunların da üzerinde bir yerde duruyor'' dedi.
     Fenerbahçe TV'de yayınlanan ''Kamp Günlüğü'' programının konuğu olan Gökhan Gönül, kariyerindeki yükselişi ve Fenerbahçe'ye gelişini anlatırken, ''Kademeli olarak yükseldim. Basamakları birer birer çıktım da diyebiliriz. Şu anda Fenerbahçe'ye geldim. Burada da bir şampiyonluk yaşamak istiyorum. Türkiye'de bence 3 büyük yok, 2 büyük var. Fenerbahçe, bunların da üzerinde bir yerde duruyor'' diye konuştu.
     Sezonun ikinci yarısının zor geçeceğini dile getiren Gökhan, ''Çünkü takımlar artık ellerinde ne var ne yok, herşeyi yapacaklar. Hatayı kabul etmeyen bir dönem olacak. Sertleşecek maçlar. Fenerbahçe'ye karşı ayrı motive oluyor takımlar. Bizden değil puanlar, 1 puan almak bile onlar için sevindirici oluyor'' dedi.
     Gökhan, son dönemde formasını giydiği (A) Milli Takım ile ilgili olarak da, ''Milli takım benim için hayallerimi süslüyordu. Hayallerimde bile göremeyeceğim bir yerdeyim şu anda. Hem Fenerbahçe'de, hem de milli takımda'' diye konuştu.



Bu haber 422 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,403 µs