En Sıcak Konular

ÖLDÜRÜLEN MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI DEFNEDİLDİ

12 Mart 2010 23:19 tsi
ÖLDÜRÜLEN MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI DEFNEDİLDİ Silahlı saldırı sonucu hayatını kayneden Kırıkkale merkeze bağlı Hacılar Beldesi Belediye Başkanı Memduh Bodur'un cenazesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

MHP'li belediye başkanı öldürüldü

KIRIKKALE'de, 15 gün önce işten çıkardığı Bülent Koyuncu'nun silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren merkeze bağlı Hacılar Beldesi Belediye Başkanı MHP'li Memduh Bodur'un cenazesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay dün akşam saat 18.30'da kentin en merkezi yeri olan Zafer Caddesi'nde meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası Başkan Bodur'a yaklaşan Bülent K. tabancasını çekerek peşpeşe ateşledi. Başkan Memdup Bodur, 3'ü başına 2'si göğsüne isabet eden 5 kurşunla ağır yaralandı. Hemen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan Başkan Bodur, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.     

Başkan Bodur'u öldüren ve saldırının hemen ardından yakalanan Bülent K.'nin iki hafta önce Hacılar Belediyesi'nde işten çıkarıldığı belirtildi.

Bahçeli de cenaze törenine katıldı

Öldürülen Memduh Bodur için bugün Hacılar'da düzenlenen törene, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Milletvekili Metin Çoban, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Ak Parti Kırıkkale milletvekilleri Vahit Erdem ve Turan Kıratlı, MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Birkan, Kırıkkale Belediye Başkanı Ak Parti’li Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şube sorumlusu Sadettin Saran, il müdürleri, çevre ilçe ve belde belediye başkanlarıyla yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

Hacılar Merkez Camii'nde cuma sonrası kılınan cenaze namazının ardından Memduh Bodur'un cenazesi, başkanlık yaptığı Hacılar Belediyesi önüne getirildi. Sağlık eski Bakanı ve MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş burada bir konuşma yaparak Bodur'un yaptığı çalışmalarla halkın sevgisini ve saygısını kazandığını söyledi. Daha sonra yaklaşık 1 kilometre omuzlarda taşınan evli ve 2 çocuk babası Bodur'un tabutu Hacılar Mezarlığı’na getirildi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli ve milletvekilleri, son yolculuğuna uğurlanan Bodur’un mezarına toprak atarken, yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ,http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14082691.asp?gid=373



Bu haber 945 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,545 µs