En Sıcak Konular

TRABZONSPOR: 3 - GENÇLERBİRLİĞİ: 1

7 Mart 2010 09:11 tsi
TRABZONSPOR: 3 - GENÇLERBİRLİĞİ: 1 Trabzonspor üç haftalık beraberlik serisini Gençlerbirliği karşısında bitirdi, zirve iddiasını devam ettirdi: 3-1.

İndirim sona erdi

Bordo-mavili takım, başkent temsilcisi karşısında Sandro’nun golüyle sarsıldı, ancak Burak ile eşitliği çabuk yakaladı. Karadeniz ekibi ikinci yarıda sıkıntılı anlar yaşamasına rağmen Gabriç ve Umut ile üç puanı almayı başardı, üst sıralardan kopmadı

Trabzonspor üç haftalık beraberlik serisini Gençlerbirliği karşısında bitirdi, zirve iddiasını devam ettirdi: 3-1.
11. dakikada Colman’ın pasını alan Umut ceza yayı üzerinden sert vurdu, kaleci Serdar topu kornere çeldi.
25’te Gençlerbirliği ilk ciddi atağında gole ulaştı. Vranjes sağdan pasını çıkardı, Sandro şık bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Onur’un sağından filelerle buluşturdu: 0-1.
27’de Burak karşı karşıya pozisyonda Serdar’ın üzerinden aşırttı, ağlara doğru giden topu Orhan çizgiden çıkardı.
30’da Umut’un pasıyla defansın arkasına sarkan Burak’ın plase vuruşunda Aykut’a da çarpan meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.
67’de Egemen’in kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.
74’te Burhan ceza sahasına gönderdi, Murat’ın kafa vuruşunda kaleci Onur gole izin vermedi.
89’da Serkan sağdan ceza sahasına gönderdi. Gençlerbirliği defansının uzaklaştırmak istediği topla solda buluşan Gabriç klas bir vuruşla Serdar’ı mağlup ederek, Trabzonspor’u öne geçirdi: 2-1.
90+2’de kazanılan serbest vuruşu sağ taraftan Selçuk kullandı, Umut çok şık bir kafa vuruşuyla topu direğin dibinden ağlara göndererek skoru 3-1 olarak belirleyen golü attı.

‘Zafer için oynadık’
Attığı şık golle galibiyette başrolü oynayan Gabriç, “Bu maçta hafta arası ağabeyini kaybeden arkadaşımız Zafer Yelen için oynadık” dedi. Üç aydır sakatlıkla mücadele ettiğini de dile getiren Hırvat futbolcu, “Ağrılardan yavaş yavaş kurtuluyorum. Golümü sağlık ekibimize ve Ünal Karaman’a hediye ediyorum” diye konuştu.

‘En kötüsünü kazandık’
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son 4 haftada en olumsuz futbolu Gençlerbirliği önünde ortaya koymalarına rağmen sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.
Hafta boyunca milli takımlara giden oyunculardan yoksun çalıştıklarını belirten Güneş, “Ligdeki son 3 maçta iyi oynamamıza rağmen kazanamıyorduk. Bu maçta ilk 25 dakika rakibi sahasına hapsederek pozisyon üretmeye çalıştık, ancak golü bulamadık. Rakibimiz ise ilk çıkışında golü buldu. İkinci yarıda beklenenin aksine kötü oynadık ve pozisyonlar verdik. Bu noktada Onur devreye girdi ve iki tane önemli kurtarış yaptı. Maçın son 15 dakikasında oyunu dengeledik. Üst üste iki gol atarak maçı kazandık. Neticede son 4 haftada en olumsuz futbolumuzu oynadık, ama kazanmayı başardık” dedi.
Gençlerbirliği’nin hocası Thomas Doll ise “Beşiktaş’a kaybettiğimiz maçtaki hataları tekrar ettik. Rakibe kendi kendinize pozisyon verirseniz, bireysel hatalar yaparsanız yenilirsiniz” diye konuştu.

KAYNAK: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/indirim-sona-erdi/spor/haberdetay/07.03.2010/1208067/default.htm?ver=69

 



Bu haber 528 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,417 µs