En Sıcak Konular

NURİ GÜRGÜR: ''MİLLİYETÇİ BÜTÜNLEŞME AKLIN İCABI''

3 Mart 2010 16:36 tsi
NURİ GÜRGÜR: ''MİLLİYETÇİ BÜTÜNLEŞME AKLIN İCABI'' TÜRK Ocakları Başkanı Nuri Gürgür, Türk milliyetçilerinin ortak bir siyasi potada buluşup birlikte olmaması için görünürde ciddi bir sebep bulunmadığını söyledi.

Birleşmek aklın icabı

Milliyetçileri bütünleştirme çabaları camianın arzusuna tercüman oldu
TÜRK Ocakları Başkanı Nuri Gürgür, Türk milliyetçilerinin ortak bir siyasi potada buluşup birlikte olmaması için görünürde ciddi bir neden bulunmadığını söyledi. Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Gürgür, böyle  bir birleşmenin aklın icabı olduğunu vurguladı.
AYNI kökenden gelen insanların farklı siyasi zeminlerde bulunmasının rasyonel bir tarafı olmadığının altını çizen Gürgür, MHP-BBP bütünleşmesi konusunda ümitli olduğunu belirtip şöyle dedi: Burada kararlılık şart ama bu kararlılığı da sağlayacak karşılıklı özveri ve samimiyet gerekiyor.

Milliyetçi bütünleşme aklın icabı
Türk milliyetçilerinin tek çatı altında toplanması için başlatılan girişimler camiada olumlu karşılanırken, destekler de her geçen gün daha da artıyor. Türk Ocakları Başkanı Nuri Gürgür de Türk milliyetçilerinin aynı çatı altında bulunmasına camiadaki herkesin katkı vermesi gerektiğini belirtti. Türkiye’nin çok kritik bir
süreçten geçtiğine dikkat çeken Türk Ocakları Başkanı Nuri Gürgür, bu tehditlerin varlığına şuurlu olarak insanların ortak bir siyasi potada buluşmalarının aklın icabı olduğunu vurguladı. MHP’nin Türk milliyetçilerinin bütünleştirilmesi çabalarının önemine dikkat çeken Nuri Gürgür devamla şunları söyledi:

Özveri ve samimiyet
 “Ayrıca BBP’deki arkadaşlarımızın geçmişlerine bakıldığında aynı kökenden gelen insanlar. O açıdan farklı siyasi zeminlerde olmalarının rasyonel bir tarafı da yok. Bu bakımdan ben bu iki partinin en yakın zamanda bir arada olacaklarını ümit ediyorum. Burada kararlılık gerek ama bu kararlılığı da sağlayacak karşılıklı özveri ve samimiyet gerekiyor. Hem tarafların davete ciddiyetle inanmaları hem de davet edilen tarafın bu konudaki yaklaşımı önem taşıyor. Karşılıklı iyi niyet ve samimiyet olduğu zaman ortak bir yerde buluş mamak için, birlikte olmamak için bir neden yok.” (Haber:Önsel Ünal-Yeniçağ)

 

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi,http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=32595



Bu haber 755 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,617 µs