En Sıcak Konular

NUMAN KURTULMUŞ,ABDÜLCEMİL KIRIMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

2 Mart 2010 17:27 tsi
NUMAN KURTULMUŞ,ABDÜLCEMİL KIRIMOĞLU  İLE GÖRÜŞTÜ Saadet Lideri Kurtulmuş ve Kırım Tatarlar Milli Meclisi Başkanı ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ile görüştü. Kırım Türkleri'nin sorunlarının konuşulduğu görüşmede, her iki lider de samimi bir şekilde sohbet etti.

Kalbimiz Kırımlı kardeşlerimizle birlikte

Saadet Lideri Kurtulmuş ve Kırım Tatarlar Milli Meclisi Başkanı ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ile görüştü. Kırım Türkleri'nin sorunlarının konuşulduğu görüşmede, her iki lider de samimi bir şekilde sohbet etti.

Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Kırım Tatarlar Milli Meclisi Başkanı ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ile Florya Atatürk Köşkü'nde bir görüştü. Kırım Tatarlarının sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Batı Avrupa Kırım Türkleri Kültür Merkezi Genel Başkanı Rafet Karanlık, Kırım Tatar Milli Meclisi Türkiye Temsilcisi Zafer Karatay, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Şube Başkanı Celal İçten, Kırım Haber Ajansı Genel Koordinatörü ve Kırım Tatar Milli Meclisi Türkiye Danışmanı İsmet Yüksel, Kırım Tatar Milli Meclisi Danışmanı Ahmet Özay da hazır bulundu.

Kırım Türklerinin sorunlarının çözülmesi için büyük gayret sarfettiklerini dile getiren Cemiloğlu, Kırım tatarlarının özgürlük mücadelesi konusundaki çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Hukuki ve siyasi haklarımızı elde etmek bakımından problemlerimiz var. Bu hakları elde etmek için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Saadet Partisi Lideri Numan Kurtulmuş da Kırım Türklerinin büyük acılar çektiğini ve büyük zulümler gördüğünü dile getirerek, Türkiye'nin buralara sahip çıkması gerektiğini söyledi. Tüm dünyada Müslüman Toplukların varlığını devam ettirmeleri için İslami geleneğe sahip çıkmaları gerektiğini dile getiren Saadet Lideri Kurtulmuş. "Biz sizlerin verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Bu konuda bize düşen görev neyse yardım etmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milli Gazete,http://www.milligazete.com.tr/haber/kalbimiz-kirimli-kardeslerimizle-birlikte-154687.htm 



Bu haber 610 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,385 µs