En Sıcak Konular

BAŞBAKAN'I KÖTÜ KANDIRMIŞLAR

1 Mart 2010 16:35 tsi
BAŞBAKAN'I KÖTÜ KANDIRMIŞLAR İşin başında bir kere kendisini çok başarılı bir “pazarlamacı” ilan etti ya, ondan sonraki tüm konuşmaları aynı çizgide devam ediyor.

Başbakanı kötü kandırmışlar  

 İşin başında  bir kere kendisini çok başarılı bir “pazarlamacı” ilan etti ya, ondan sonraki tüm konuşmaları aynı çizgide devam ediyor.
 İyi bir pazarlamacı, iyi bir pazarlayıcı ülkesini pazarlarken, uzaktan-yakından gelecek eleştiriler için de “şöyle dersin” diye birileri akıl vermişler sayın başbakana, ama çok kütü kandırmışlar.
 Bu habis yalana inandığı günden  beri de söz ne zaman, özelleştirmeye, ne zaman yabancı yatırımcıyı ülkeye çekme meselesine gelse hemen çıkıyor; “paranın dini imanı yoktur, Hans gelsin, Corc gelsin yatırım yapsın, sermaye ırkçılığı yapmayalım…” diye en yüksek perdeden bağırıp duruyor.
 Bir yanlışı bağırarak doğru kılamazsınız.
 Bir zararı bağırarak yarara çeviremezsiniz.
 Birileri sayın Başbakanı çok kötü kandırmış.
 En basitinden, madem ki paranın dini imanı yok, Amerikan dolarlarından birinin üzerinde neden mesela bir Sultan Ahmet camii, bir Selimiye camii yok?
 Neden Avrupa ortak para birimi dedikleri Euro’nun üzerinde Avrupa’nın muhtelif kentlerindeki meşhur Kilislerin fotoğrafları var?
 Madem paranın dini imanı yok, neden bizim paraların üzerinde başta Atatürk olmak üzere, bu millete ait önemli şahsiyetlerin, önemli dini ve milli eserlerin fotoğrafları var?
 Bu işin sadece görüntüsü.
 Amerika’nın sondan bir önceki başkanı bilmem kaçıncı Haçlı seferini ilan edip ordularına hücum emri verdiği günden beri İslam coğrafyasında katliamlarını sürdürürken harcadığı paralar fitre-zekat parası olmadığına göre pek ala haçlı paralarıdır.
 Yedi seneden beri Irak’ta katliamlar yapan, katlettikleri Müslüman sayısının milyonları çoktan geçtiği tarafsız kaynaklarca da doğrulanan haçlı ordularının harcadıkları paranın dini –imanı yoktur diyebilir miyiz? Camileri, minareleri bombalayan tankların namlularından asılan haçları nasıl izah edeceğiz o zaman?
 Biraz geriye gidelim.
 Ecdadımız haçlı işgallerine karşı Milli Mücadele verirken, vatan,ırz ve namus savunması yaparken Anadolu’nun  çeşitli  merkezlerindeki kiliseler paralarını ve cephanelerini işgal için gelen haçlı ordularına vermediler mi?
 O paralarında mı dini-imanı yoktu?
 Öyle olsaydı, kiliselerin, bütün güçleriyle bağrında yaşadıkları vatanın savunması için seferber olmaları gerekirdi.
 Tarihi tecrübeler gösteriyor ki; bu gün savaş çıksa, yarından itibaren, özelleştirme kapsamında bizim yedi yüz küsur kurum ve kuruluşumuzu alan haçlı sermayesi anında bizim aleyhimize kullanacaklardır.
 Türk milletine yutturulmaya çalışılan son yılların en büyük dolmalarından biridir, paranın dini-imanı olmadığı meselesi…
 Başbakanı kötü kandırmışlar.
 
 Aziz Karaca-Yeni Mesaj

Kaynak: Yeni Mesaj Gazetesi,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=10000966&tarih=2010-03-01

,



Bu haber 680 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,960 µs