En Sıcak Konular

28 ŞUBAT'IN EN BÜYÜK MAĞDURU ERBAKAN'DAN TARİHİ AÇIKLAMA

1 Mart 2010 11:21 tsi
28 ŞUBAT'IN EN BÜYÜK MAĞDURU ERBAKAN'DAN TARİHİ AÇIKLAMA Necmettin Erbakan, 28 Şubat sürecinin 13. yıldönümünde ilk tarihi MGK'da yaşananları, bu sürecin yurtdışından nasıl planlandığını belgeleriyle açıkladı.

Makovski'nin istekleri MGK'da önümüze konuldu

28 Şubat dış güçlerin tertibi

Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 28 Şubat sürecinin 13. yıldönümünde ilk tarihi MGK'da yaşananları, bu sürecin yurtdışından nasıl planlandığını belgeleriyle açıkladı.

Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 28 Şubat sürecinin 13. yıldönümünde ilk tarihi MGK'da yaşananları, bu sürecin yurtdışından nasıl planlandığını belgeleriyle açıkladı.

ESDER tarafından İlci Otel'de düzenlenen '28 Şubat ve Ticari Hayata Etkileri' konulu konferansta konuşan Erbakan, ESDER'in özelliğini ve Milli Görüş'ün önemi ve Türkiye'deki hizmetlerini anlattıktan sonra 28 Şubat'ın kimler tarafından ve nasıl yapıldığını, ticari hayata etkilerini ve çıkarılacak derslere dikkat çekti. Konferans sonrası ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Refahyol hükümeti sırasında en iyi dönemlerini yaşadıkları için Erbakan'a gemi dümeni hediye etti.

Hz. Adem'den bu yana devam eden hak ve batıl mücadelesinde 28 Şubat'ın önemli bir nokta olduğunu söyleyen Erbakan, firavun zihniyetindeki siyonizmin dünyayı kontrol altına almak için son 350 senedir sürekli plan yaptığını vurguladı.

5 milyon esnafın temsilcisi

ESDER,'in Türkiye'de 5 milyon esnafın temsilcisi olduğunu söyleyen Erbakan "Esnaf, milletimizin belkemiğidir. Vatanın bütünlüğü, milli manevi değerlere bağlılık bakımından esnafımız üzerine düşen görevi her zaman yapmıştır. ESDER de bu hususta elinden geleni yapmaktadır" dedi.

Dünya nasıl idare ediliyor?

2. Viyana kuşatmasından sonra insanlığın emperyalizmin baskı ve zulmü altında yaşadığını hatırlatan Erbakan, emperyalizmin Kabala inancına dayandığını ve amentülerinin dört maddeden oluştuğunu söyledi ve şöyle konuştu: "Bunların amentülerinde 'Biz dünyanın efendileriyiz. Üstün bir ırk olarak yaratıldık. Diğer insanlar bize hizmetkar olarak yaratılmıştır. Bizim üstünlüğümüz mutlaka gerçekleştirecek' inancı var. Bu nedenle asırlardır dünyanın çeşitli yerlerinde sürgün olan Yahudilerin Filistin'de toplanması, Büyük İsrail'in kurulması ve Süleyman Mabedi'nin kurulması için çalışıyorlar" dedi.

Erbakan, "Güçlü bir Türkiye'yi buna en büyük engel olarak gördükleri için 350 senedir Türkiye'yi ortadan kaldırmak için çalışıyorlar. Yaşadığımız olaylarda büyük bir etkinlik gösteriyorlar, büyük rol oynuyorlar" dedi. Irkçı emperyalizmin bugün dünyaya dolar ve işbirlikçi yöneticilerle hakim olduğunu vurgulayan Erbakan, "Dolar siyonizmin parasıdır. ABD Merkez Bankası yazdığına bakmayın. Siyonizm, ABD'den kira alıyor bunu kullandığı için" dedi.

Dolar üzerindeki 13 katlı piramidin ırkçı emperyalizmin yapısını gösterdiğini anlatan Erbakan, piramit içinde yer alan rotary ve mason localarını kontrol eden ve dünyanın en zengin yahudisinin de içinde yer aldığı 300'ler Meclisi'nin dünyayı yönettiğine işaret etti.

Erbakan, belge açıkladı

Konferansta Refahyol hükümetine yönelik harekatın ABD'den basılan düğmeyle başladığını gizli ve şifreli belgesiyle açıklayan Erbakan, 28 Şubat sürecinde Refah Partisi'ni önce serbest bırakıldığını anlatarak, "Dediler ki, çıksın boyunun ölçüsün alsın, bir daha da ortaya çıkamasın. Fakat bir de baktıklar ki, işin şakası yok. Bu adamlar yeni bir dünya kuruyorlar. Mutlaka önlem almamız gerekir deyip harekete geçtiler" şeklinde konuştu. Buna delil olarak bir mektubu gösteren Erbakan, ABD Dışişleri Bakanı Warren Cristopher'ın 1996 Ekim'inde Ankara Büyükelçisi Marc Grossman'a yazdığı gizli ve şifreli mektubun içeriğini okudu.

İşte o mektuptan önemli bölümler:

Erbakan mektupla ilgili olarak , "Ne planı bekliyor? Ankara'daki Amerikan elçisi, askeri ihtilali nasıl planlayacak? Askeri ihtilal yapın, başka çaremiz yok diyor. İşte kripto. En gizli tabiriyle bütün önemli büyükelçilere gönderilmiş ve Türkiye nasıl yöneltiliyor, apaçık bir şekilde görüyorsunuz. Neden böyle bir yola saptılar? Çünkü, Refah Partisi, onların tahmin ettiklerinin üzerinde bir efor ve başarı gösterdi. Onlar 350 sene dolar ve piramitle, dünyaya hâkim olmuşlardı" dedi.

Emir büyük yerden!

28 Şubat sürecinin ekonomiyi nasıl etkilediğini anlatırken denk bütçe uygulamasının Mart ayından itibaren bozulmaya başlamasını örnek gösteren Erbakan, "Açık bir şekilde rakamlar bunu göstermektedir. Bu rakamları,  o zaman Karadayı'ya verdim. Arkadaşlarıma götüreyim, göstereyim dedi. Götürdü, gösterdi ama emir büyük yerden. Makovski'den. Götürüp göstermeleri işe yaramadı" diye konuştu.

28 Şubat sürecinin ekonomiye faturasını 5 maddede özetleyen Erbakan, " 28 Şubat süreci sonrası ülke cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizine girmiştir. Bu kriz sırasında faiz oranları, dünya tarihinin o güne kadar henüz kaydetmediği seviyeleri görmüş, % 7 bin 500'lere fırlamıştır. Döviz kurları bir günde % 80 artmış, Türk milleti yarı yarıya fakirleşmiştir" dedi.

Tarihi MGK

Erbakan, konferansta 28 Şubat MGK toplantısı ile ilgili olarak ilk kez konuştu. Erbakan, MGK toplantısını şöyle anlattı: "28 Şubat, dış güçleri bir tertibidir. 28 Şubat'ta MGK'da geldiler, demin söylediğim gibi, Makovski'nin planını hükümete tavsiyelerimiz diye okudular. 9 saat sürdü bu toplantı. Bundan 13 sene evvel. 5 saatini onlar konuştular. Ortağımız ise, hiç sesini çıkartmıyor. Ne müspet, ne de menfi. 5 saat konuştular, yoruldular.

Şimdi sıra bize geldi. Biz bütün kurula karşı tek başımızayız. Buyrun bakalım, şimdi söz sizde. Benim ne yapacağımı merakla bekliyorlar. Kapının önünde uzun boylu bir yaver oturuyor. Yaver bey, bir dakika buraya gelir misiniz dedim. Sayın cumhurbaşkanının güzel bir adeti vardır, masasının önünde Anayasa'yı bulundurur. Onu bana verirmisiniz. Buyrun efendim dedi. Anayasayı getirip bana verdi. Anayasa'nın 2. Maddesini açtım. Dedim ki, beyler 5 saat konuştunuz. Konunuz ne? Anayasa'yı korumak. Anayasa'yı korumak için bizim Anayasa'yı çiğneme hakkımız var mı? Siz bir takım teklifler getiriyorsunuz. İmam Hatipleri kapatalım. Çarşafları, sakalları yasaklayalım. Bunların hepsi insan haklarına aykırı. İşte Anayasa'nın 2. Maddesi. Bunun ikinci paragrafını okuyorsunuz da, birinci paragrafını niçin okumuyorsunuz? Birinci paragrafta bunların Anayasa aykırı olduğu yazıyor. Biz önce Anayasayı çiğneyeceğiz, sonra da koruyacağız diyeceğiz. Böyle şey olmaz. Ne olacak?  Bunlar Anayasa aykırı mı değil mi inceleyeceğiz. Gelin önce bunun bir değerlendirmesini yapalım. Demirel onların takım oyuncusu. Dedi ki, Genel sekreterliğin uzmanları yok siz de biliyorsunuz. Bunlar olsa olsa, hükümette var. Doğru söylüyorsunuz. O halde hükümete havale edelim.. Anayasa'ya uygun mu değil mi kontrol etsin dedim.

İşte bizim altına imza attığımız belge budur. Hükümet tarafından, Makovski'nin bu teklifleri, insan haklarına ve Anayasaya uygun mu değil mi incelensin teklifi. Böylece bunu hükümete havale ettik. Oradan da bakanlara havale ettik."

300'ler Meclisi ve Makovski!

Erbakan, "Bunlar bugün şifreli internetle, her gün dünya meselelerinin konferansını yapıyorlar. Ve karar veriyorlar. Tayyip kalsın mı gitsin mi? Buna 300'ler Meclisi karar veriyor. Öyle bir dünya kurulmuş. Afganistan'daki seçimde kim cumhurbaşkanı olacak? Bu  300'ler Meclisi karar veriyor. Bütün dünyayı böyle kontrol altında tutuyorlar" diye konuştu. 300'ler Meclisi'nin Refah Partisi'ni yeni dünya hakimiyetine en büyük engel olarak gördüğünü hatırlatan Erbakan, "Refah Partisi meselesi çözülmesi lazım. Kim çözecek bunu? İşte 300'ler Meclisi karar veriyor. Makovski. Kimmiş o? ABD Devlet Başkanının savunma başdanışmanı. Ne yapılacağının çalışmasını yapmıştır? Raporunu hazırlamıştır. 300'ler Meclisine sunup, onayını almıştır. Ve sonunda uygulamıştır. Makovski bu işi 28 Şubat tarihinde yapmıştır. İşin garibi Makovski'nin 300'ler Meclisi'nde okuduğu planı, sonradan takdiri ilahi bizim elimize geçti. Bir de baktık ki bu plan, Genelkurmay'ın bize hükümet olarak tavsiyesi ile aynı. Allah Allah" dedi. Dünyadaki bütün her türlü olayın bu ırkçı emperyalizm tarafından idare edildiğini vurgulayan Erbakan, "Bunlar emrediyor, uygulattırıyor ve karar veriyor. Dünyayı, bunların elinden kurtarmadan saadet dünyasına ulaşmak mümkün değil" diye konuştu.

 

Kaynak: Milli Gazete,http://www.milligazete.com.tr/haber/28-subat-dis-guclerin-tertibi-154622.htm

 



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,320 µs