En Sıcak Konular

İSMAİLAĞA CEMAATİ'NDE DERİN KAVGA

21 Şubat 2010 19:58 tsi
İSMAİLAĞA CEMAATİ'NDE DERİN KAVGA İsmailağa Cemaati’nin kurmayları arasında "Ergenekoncu" kavgası başladı.

Cemaatte Ergenekon kavgası 
 
İsmailağa Cemaati’nin kurmayları arasında Ergenekon kavgası başladı.

Kavga, cemaatin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni olarak tanınan Furkan Grubu’nun önemli ismi Saadettin Ustaosmanoğlu’nun şu açıklamasıyla gün yüzüne çıktı: “Cübbeli, Müftüoğlu ve gibilerinin kurduğu çete tabii olarak Ergenekon terör örgütüne de hizmet ediyor. Cüppeli’ye ve Müftüoğlu’na buradan sesleniyorum: Şahsiyetli olun, dik durun, küçük kurnazlıklara yeltenmeyin. Aklınızı başınıza toplayın.”

İsmailağa’nın lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ağzından iki gün önce Milli Gazete’de yayımlanan, “Soyadımızı kullanarak menfaat temin etmeye çalışanları her şeyden evvel Allah’a havale ediyorum” açıklamasının ardından önceki gün Saadettin Ustaosmanoğlu karşı açıklama yaptı. Saadettin Ustaosmanoğlu genel yayın yönetmenliğini yaptığı Furkan Dergisi’nin internet sitesine yaptığı açıklamada, “Ergenekon”la ilişkili gösterdiği Ahmet Ünlü ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi İsmailağa’nın lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun hukuk müşaviri İsmail Müftüoğlu hakkında şu iddialarda bulundu:

Efendinin yakınlarında

Hani Cüppeli ortaya çıkacağından korktuğu kasetlerden bahsederek cemaatini, ‘İnanırsanız hakkımı helal etmem’ diye tehdit ediyordu ya, işte o kasetler şimdi efendi hazretlerinin yakınlarının eline de geçti. T24 haber sitesine verdiğimiz röportajda şöyle bir cümle kurmuştuk: ‘Cüppeli ve kadın...’ Anlaşılıyor herhalde. Bu içi geçmiş fikir yoksunu adamı fena faka bastılar ama haberi yok.

Ahlaksız atraksiyon

Erbakan Hoca, ‘Niçin İsmailağa’nın oylarını AKP’ye kaptırdınız’ diye Müftüoğlu’nu fırçaladı. Fırçalamanın meydana getirdiği kuyruk acısıyla Müftüoğlu, Cüppeli’yle kafa kafaya verip Saadet Partisi’ni kurtarmaya çalışıyor. Biz bu oyunu bozduğumuz için de en ahlaksızca atraksiyonlara giriyorlar. Bir daha Erbakan Hoca’dan beceriksizlik azarı işitmek istemediği için kıvranıyor. Ama yanlış kişilere sataşıyor!

Bizim parti ne yapıyor

Efendi hazretleri Cüppeli’ye, ‘Bizim parti ne yapıyor?’ diye soruyor. Cüppeli, ‘Saadet mi?’ diyor. ‘Yok yok, bizim parti’ deyince o ‘Yazıcıoğlu’nun partisi mi?’ diyor. Üçüncü soruşundan sonra Cüppeli ıkına ıkına ‘AKP mi efendi hazretleri’ deyince ‘Evet’ cevabını alıyor. Tabii bu şu demek değil; efendi hazretleri AKP’lidir. Efendi hazretleri hiçbir parti, hiçbir teşkilât, hiçbir örgüte nisbet edilemez.

Kayank: Vatan Gazetesi,http://www9.gazetevatan.com/Cemaatte_Ergenekon_kavgasi/288895/1/

 



Bu haber 783 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,019 µs