En Sıcak Konular

MİLLİ TAKIMA UZAKTAN KUMANDA EDECEK

16 Şubat 2010 17:22 tsi
MİLLİ TAKIMA UZAKTAN KUMANDA EDECEK Hidink, Rusya ile olan mukavelesi sona erinceye kadar milli takımı dışardan kumandayla yönetecek.

Uzaktan kumandalı milli takım

Uzun zamandan beri hocasız kalan Milli takımın Hiddink’le anlaşmasıyla bu sorun çözülmüş görülüyor. Ancak bu kez yeni bir sürpriz kapıda bizi bekliyor. Rusya ile Haziran ayına kadar sözleşmesi olan Hollandalı hoca, bu zaman zarfında milli takımın yanında olamayacak. Anlaşma sağlanırsa Hidink, Rusya ile olan mukavelesi sona erinceye kadar milli takımı dışardan kumandayla yönetecek. Temmuz’dan itibaren ise takımla birlikte olacak. Hidink’in yardımcılılaklarını üstleneceği açıklanan Oğuz  ile Engin İpekoğlu’nun, milli takımın başında olacağı, bu ikilinin, Hiddink’in direktifleri doğrultusunda milli takımı çalıştıracağı belirtiliyor.

Parası sır gibi saklanıyor
Futbol Federasyonu yetkilileri bu yöntemi, Hiddink’in tazminatının çok yüksek olmasından dolayı uygulayacağı öğrenildi. Zira Hollandalı’nın Haziran’dan önce milli takımın başına geçebilmesi için en az 2 milyon euroyu gözden çıkarmanın gerektiği ifade ediliyor. Bu arada Hidink’e verilecek para, federasyon tarafından bir sır olarak saklanıyor.Hollandalı hoca, Rusya’dan yılda 8 milyon dolar alıyordu. Bu ücret bizim milli takımlar hocasına ödediğimiz rakkamın üç misli. Federasyon yetkilileri her ne kadar, Hiddink’e bu kadar büyük bir meblağ verilmeyecek dese de, sızan haberlerde Hollandalı hocanın, yılda 6 milyon dolar alacağı,  ayrıca takımı gruplardan çıkarması durumunda  2 milyon dolar daha primin verileceği belirtiliyor.

Vural: İki yanlış birden yapılıyor
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Milli takımın başına Hidink getirilecekmiş. Peki; Fatih Terim’in günahı neydi?” dedi. Vural, federasyon yetkililerine yanlışlarından dönmeleri için seslendiğini belirterek, “Yabancı antrenör seçimi yanlış. Milli takımın başına kovulan yani başarılı olamayan biri getirilmek isteniyor. O zaman Terim neden gönderildi? Yanlış yanlışla örtülmez, Türk antrenörlerine haksızlık yapılıyor; hakları gasp ediliyor” ifadesini kullandı.

 

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi,http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=31756



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,217 µs