En Sıcak Konular

ŞENER:''SİYASİ YOLSUZLUK BAŞIMIZIN BELASI''

14 Şubat 2010 09:46 tsi
ŞENER:''SİYASİ YOLSUZLUK BAŞIMIZIN BELASI'' Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, “Siyasi yolsuzlukların olduğu yerde ekonominin gücü olmaz” dedi.

Siyasi yolsuzluk başımızın belası

Şener, “Siyasi yolsuzlukların olduğu yerde ekonominin gücü olmaz” dedi

TÜRKİYE Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin davetlisi olarak geldiği Balıkesir’de partisinin il teşkilatını ziyaret etti. Vatandaşlarla ve partililerle görüşen Şener, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Tüm yurttaşlarımız bilmeliler ki kavga eden siyasetçiler bu ülkeye kötülük yapmaktadırlar. Kavga edenlerden uzak durun, kavga edenleri sandıkta yok edin. Bu ülkenin barışa, huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır” dedi.

“Kavgacılar gidecektir”

Hükümet ve meclisteki siyasi partilerle birlikte medyayı da eleştiren Şener, “Hükümet gidici. Neden gidici hükümet? Tarih şunu göstermiştir ki, tüm medyanın desteğini almış bütün iktidar partileri hızla yok olmuşlardır. Neden kavga ediyor? Şimdiye kadar kavga edip, gürültü çıkararak kin nefret duygularını yayıp vatandaşları ayrıştırarak oy almış olan Başbakan aynı yöntemle oy alacağını zannetmektedir. Bu kavga Türkiye’ye zarar veriyor, kavgacılara oy vermeyin. ınsana hatırlatırsanız doğruyu bulurlar. Önümüzdeki seçimde başta Başbakan ve partisi olmak üzere bu kavgacılar gidecektir” diye konuştu.

“Saldırmak iktidarın işidir”

Meclis’te grubu bulunan siyasi partilere de seslenen Şener, “Kavga ederek bu ülkeye faydalı olunmaz. İktidar, Başbakan kavga ediyor diye grubu bulunan muhalefet partilerinin aynı üslupla kavganın içine girmesi, hakaretler, kem sözler, agresif, saldırgan sözlerle iktidara saldırması sadece ve sadece iktidarın işine yarar. Ona benzeşerek avantajlı çıkmak mümkün değildir. Kini, nefreti, hakareti artıran bir üslubu biz kullanmayacağız” diye konuştu.

“TEKEL satıldı, tütün bitti”

Şener, şöyle devam etti: “TEKEL’de ortaya çıkan durumun sorumlusunun Başbakan olduğunu ileri süren Şener, AK Parti’nin özelleştirme ve yabancılaştırmada yanlış politika uyguladığını savundu. Şener, “Şu anda ortaya çıkan durumun sorumlusu kendisidir, kendisinin yanlış özelleştirme, yanlış yabancılaştırma politikasıdır. TEKEL’in özelleştirilmesinde sosyal politikalar dikkate alınmamıştır, tarımsal üretim dikkate alınmamıştır. Neticede TEKEL satıldıktan sonra fabrikalar kapanmış, Türk tarımında da önemli bir yeri olan tütün bitmiştir” dedi.

Kaynak: Tecüman Gazetesi,http://www.tercuman.com.tr/v1/haber.asp?id=96871&baslik=Siyasi%20yolsuzluk%20başımızın%20belası&katid=1



Bu haber 706 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,852 µs