En Sıcak Konular

TEKEL EYLEMİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ

10 Şubat 2010 19:34 tsi
TEKEL EYLEMİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ Başbakan Erdoğan ve Emine Erdoğan'la konuşan TEKEL işçisi kadınlar: Başbakan'ın sözleri bizi tatmin etti

TEKEL işçileri tatmin oldu 
 
Başbakan Erdoğan ve Emine Erdoğan'la konuşan TEKEL işçisi kadınlar: Başbakan'ın sözleri bizi tatmin etti

TEKEL işçileri bugün Ankara’da sürpriz bir atak yaptı. Ancak eylemi yapanlar kadın. 8’i kadın biri çocuk, 58 gündür eylem yapılan TEKEL çadırlarından yola çıktı. Hedefleri ise Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan.

"KADININ DİLİNDEN KADIN ANLAR"

Ankara’nın göbeğinde 58 gündür bekledikleri Tokat, Hatay ve İzmir çadırlarından bir araya gelen kadınlar amaçlarını, “Kadının dilinden kadın anlar diye düşündük ve kadının fendi erkeği belki yener umuduyla yola çıktık” diye anlattı.

Nasıl hazırlandıklarını “Birden bire aklımıza geldi, o yüzden randevu almadık” sözleriyle ifade eden kadınlar, amaçlarını ise şöyle dile getirdi:

“Çiçeğimizi aldık, Emine Hanım’ı ziyarete geldik. Durumun farklı olduğunu anlatmaya geldik. Başbakan’ın yanlış bilgilendirildiğini bir de bizden duymasını istedik.”

Kadınlar Erdoğanların evine geldiğinde onları kalabalık bir polis ve medya ordusu karşıladı. Kadınların önce kimlikleri toplandı ve GBT kontrolleri yapıldı.
Saat 12.00 sularında evin önüne gelen kadınlar, beklerken ihtiyaçlarını Erdoğanların komşularının evlerinde giderdi. Yaklaşık üç saat sonra Emine Erdoğan üç kadını kabul etti. Üç kadın içeri girdiklerinde karşılarında sadece Emine Erdoğan'ı değil Başbakan Erdoğan'ı da buldular.

BÜYÜK SÜRPRİZ

Kadınlar görüşmeden sonra ise şu açıklamaları yaptı:
"Karşımızda Başbakan'ı görünce çok şaşırdık. Bizim için büyük mutluluk oldu. Çok olumlu bir gelişme oldu. Yaşadıklarımızı ve yaşayacaklarımızı anlattık. Çok samimi bir şekilde cevap verdiler. Biz Emine Erdoğan'la görüşmeye gittik ama Başbakan Erdoğan'la da görüştük. Bizim için çok büyük sürpriz oldu.

Tatmin olduk. Biz sadece kadın olarak, işçi olarak görüştük. Gelişmeleri TÜRK-İŞ 'le görüşecekler ama biz açıklamalardan tatmin olduk. Gerekli açıklamayı Türk-İş yapacak. "

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=TEKEL_iscileri_tatmin_oldu_&tarih=10.02.2010&Newsid=286670&Categoryid=1
 



Bu haber 588 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,127 µs