En Sıcak Konular

MHP'DEN,BAŞBAKANA ''CANLI BOMBA'' BENZETMESİ

8 Şubat 2010 14:27 tsi
MHP'DEN,BAŞBAKANA ''CANLI BOMBA'' BENZETMESİ MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Bu haliyle Başbakan, patlamaya hazır bir canlı bomba izlenimi vermektedir" dedi.

MHP'den Erdoğan yorumu 
 
"Bu haliyle Başbakan, patlamaya hazır bir canlı bomba izlenimi vermektedir"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, TBMM'de yaşanan son olaylar nedeniyle AKP'nin siyaset anlayışı ve tarzının şirazeden çıktığını ileri sürerek, konuşma ve davranışları nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın saldırgan bir ruh hâli içinde bulunduğunu söyledi. Yalçın, "Bu haliyle Başbakan, patlamaya hazır bir canlı bomba izlenimi vermektedir" dedi.

Yalçın yaptığı yazılı açıklamada, tek parti iktidarının bütün imkanlarını adeta "seçilmiş bir kral" gibi yedi yıldır kullanan ve çiftçileri, işçileri, emeklileri, memurları, şehit ailelerini, öğrencileri, sendikacıları, toplumun her kesimini azarladığını iddia ettiği Başbakan Erdroğan'ı "sivil diktatörlük" ve "sivil darbe" inşası yolunda hızla ilerlemekle suçladı. Yalçın açıklamasına şöyle devam etti:
"AKP ve Başbakan, 'Teğet geçecek' dediği ekonomik krizle açlıktan, yoksulluktan, işsizlikten, bunalmış bir halk ortaya çıkarmıştır. Mağdurluk edebiyatı ile çıktığı yolda, baskılar, aşağılanmalar, sanal suikast iddiaları ve kanunsuz dinlemelerle halkın psikolojisini bozmuş ve maşerî vicdanı örselemiştir. AKP iktidarında millî ve manevî değerlerimizin tamamı siyaset malzemesi yapılarak darmadağın edilmiştir. Şehitlerimiz 'suçlu', teröristler 'barış elçisi' hâline getirilmiş; azdırılan bölücülerin pervasız davranışları ve densizlikleri milletimizi bıktırmıştır.

Bütün bu yaşananlardan sonra Türk halkı AKP'den kaçarak Milliyetçi Hareket Partisine yönelmektedir. İşte Başbakan ve silahşörlarını saldırganlaştıran, 'fitne ateş' yakarak gerilim siyasetiyle bulanık suda balık avlama yoluna iten gerçek neden budur."
Başörtüsü başta olmak üzere milletimizin kutsal saydığı bütün değerleri siyasete getirenin AKP olduğunu söyleyen Yalçın, "Eşi hanımefendinin üç sene önce yaşadığı üzücü olayın hesabını o dönemde soramayan, bugün siyaset malzemesi hâline getiren de Sayın Başbakandır" dedi.

MHP mensuplarının hiç kimse için "Peygamber" benzetmesi yapma sapkınlığına düşmediğini ifade eden Yalçın, bunun sadece AKP İl Başkanı tarafından yapıldığını kaydetti.

Yalçın ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş milyonların AKP'nin karanlık yollarda ürettiği çirkin, kavgacı ve fitneci siyaset oyununa gelmeyeceğini söyledi. 

 

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://www9.gazetevatan.com/MHPden_Erdogan_yorumu_/286028/9/Siyaset 

 

 



Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,399 µs