En Sıcak Konular

BJK DİVAN KURULU BAŞKANI,DEMİRÖREN’E OY VERMEMİŞ

3 Şubat 2010 10:57 tsi
BJK DİVAN KURULU BAŞKANI,DEMİRÖREN’E OY VERMEMİŞ Yeniden başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in yaptığı konuşma salonda soğuk bir havanın esmesine sebep oldu.

Demirören’e soğuk duş!  

Yeniden başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in yaptığı konuşma salonda soğuk bir havanın esmesine sebep oldu.

Beşiktaş Kulübü’nde 31 Ocak Pazar günü yapılan Olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Akaretler’deki kulüp binasındaki Divan Kurulu lokalinde gerçekleştirilen mazbata töreninde Başkan Yıldırım Demirören, mazbatasını Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in elinden aldı. Daha sonra yönetim kurulu üyeleri de tek tek mazbatalarını alırken, ameliyatta olan yeni yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Mete Düren ise törene katılamadı.

Başkan Demirören, mazbata töreni sonrası yaptığı konuşmada, Beşiktaş’ın önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Tekrar bana oy veren ve vermeyenlere teşekkür ederim. İki gündür basında bazı şeyleri takip ediyorum. Bu seçimi Yıldırım Demirören ve ekibi, ilkeleriyle, fikirleriyle kazanmıştır. Beşiktaş tarihinde ilk defa 20 sandıkta, 20’ye sıfır çıkmıştır. Her sandığın ortalaması 80’dir" diye konuştu.

"Grupların ya da kişilerin seçimin kazanılmasında uzaktan yakından alakası yoktur" diyen Demirören, "Beşiktaş seçmeni, Yıldırım Demirören’i ve yönetimini seçmiştir. Lütfen bu olayları başka yönlere çekip, Beşiktaş camiamıza zarar vermeye başlamayalım. Çünkü ben ve yönetim kurulum, herkesi beraberliğe davet ediyoruz. Herkes de buna uysun. Bu kavgalar, kötü alışkanlıklar bitsin.

Yine söylüyorum, 20-0 Beşiktaş tarihinde bir ilktir. Herkes bunu böyle bilsin, böyle hareket etsin" ifadelerini kullandı.

Demirören, yönetimi ibra edip etmeme konusunda anlaşamayıp, diğer başkan adayı Murat Aksu’nun yönetim kurulu listesinden istifa eden Faruk Pala’ya da değinerek, "Sayın Faruk Pala’ya da buradan teşekkür ediyorum. Beşiktaşlılık duruşu nedir, bütün Türkiye’ye göstermiştir" dedi.

KARADENİZ: "DEMİRÖREN’E OY VERMEDİM"

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in yaptığı konuşma salonda soğuk bir havanın esmesine neden oldu.

Karadeniz, Başkan Yıldırım Demirören’in kendisine oy verenlerin de vermeyenlerin de başkanı olduğunu söylediğini hatırlatarak, "Benim de başkanım sayılıyor, çünkü ben ona oy vermemiştim. İnşallah 2013’e kadar iyi çalışır, ben de ona oy veririm" dedi.

Başkan Demirören’in bundan sonra hata yapmama sözü verdiğini de kaydeden Karadeniz, "Bundan sonra biz de Divan Kurulu olarak takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun "Siz Divan Kurulu Başkanı olduğunuz için oy kullanmadınız mı?" sorusuna Karadeniz, "2 aday vardı. Oyumu ben öbür tarafa atmıştım, bu olabilir de" yanıtını verdi.

Karadeniz, mazbata töreninin ardından da "Sözlerim yanlış anlaşılmasın, espri yaptım" dedi.

YÖNETİM İLK TOPLANTISINA GİRDİ

Mazbata töreninin ardından, kulüp binasına geçen Başkan Demirören ve yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni yönetimdeki görev bölümünün gelecek hafta yapılacağı öğrenildi.

 

Kaynak: Yeni mesaj Gazetesi,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=10000532&tarih=2010-02-03

 



Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,302 µs