En Sıcak Konular

TEKSTİLCİLER UYARDI: "İSRAİL ZULMÜNE SESSİZ KALMAYALIM."

2 Şubat 2010 14:49 tsi
TEKSTİLCİLER UYARDI: Ankara Tekstilciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aktan, İsrail’in küstahlıklarını durdurmak için artık harekete geçme zamanının geldiğini bildirdi.

İsrail'e karşı omuz omuza

TEKSTİLCİLER UYARDI: "İSRAİL ZULMÜNE SESSİZ KALMAYALIM." 
  
Ankara Tekstilciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aktan, İsrail’in küstahlıklarını durdurmak için artık harekete geçme zamanının geldiğini bildirdi.

Ankara Tekstilciler Derneği Başkanı Bülent Aktan’dan tarihi uyarı:

- İsrail’in masum Filistinli çocuklara karşı giriştiği şiddet eylemleri tüm hızıyla sürerken Türkiye’de sivil toplum örgütlerinin de öfkesi bitmek bilmiyor. Ankara Tekstilciler Derneği (ANTEKS) Başkanı Bülent Aktan da yaptığı açıklamada, İsrail’i durdurmak için artık harekete geçme zamanı olduğunu savunarak, İsrail zulmüne daha fazla seyirci kalınmaması çağrısında bulundu.

ANTEKS Başkanı Bülent Aktan, İsrail’in Türkiye’yi aşağılamaya yönelik küstahlıklarının da artarak devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

“İsrail zulmüne karşı daha ne kadar sessiz kalacağız. İsrail’in kanlı elini Filistin'den çekmesi için daha ne bekleniyor. Türkiye başta olmak üzere, tüm İslam dünyası Filistin’de, insanlığın yok edilişine seyirci kalmaması gerekmektedir. Tüm dünya devletlerini, özellikle Birleşmiş Milletleri de, bir an önce İsrail’e karşı harekete geçmeye davet ediyoruz.

Yaşanan acıları sinesinde hissedip bağrı yanan Türk tekstilcileri olarak İsrail’in Filistin’de yaşattığı acıların son bulmasını istiyoruz. İsrail’i ve seyirci kalanları şiddet ve nefretle kınıyoruz.

“İSRAİL’E GEÇİT YOK”

İsrail’deki temsilcimize diplomatik saygısızlıkta bulunan, aziz milletimizi kendince aşağıladığını düşünen İsrail devletini Ankara Tekstilciler Derneği olarak kınıyoruz.

İsrail, 600 yıldır bu coğrafyaya hükmetmiş bir milleti hangi küstahlıkla kendinden aşağı görmektedir. Önümüzdeki 600 yılda da bölgeye İsrail değil Türkiye Cumhuriyeti hükmedecektir. Hükümetimizden İsrail ile tüm ticari ve diplomatik ilişkilerin kesilmesini istiyoruz. Aksi halde İsrail’e kazandırılan her kuruş Müslüman topraklara bir bomba olarak düşecektir.”

 

Not: Bu yazı Mir Haber'e BÜLENT AKTAN  tarafından e-posta yoluyla gönderilmiştir.

 



Bu haber 736 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,879 µs