En Sıcak Konular

ŞİMDİLİK ŞAKA

29 Ocak 2010 09:03 tsi
ŞİMDİLİK ŞAKA Hazır olun pek yakında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin nasıl bir şer ve terör odağı olduğuna ilişkin çok önemli haberler duyacaksınız.

Şimdilik şaka

Hazır olun pek yakında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin nasıl bir şer ve terör odağı olduğuna ilişkin çok önemli haberler duyacaksınız.
Yapılan bir ihbar sonrasında çeşitli kışlalara yapılacak eşzamanlı baskınlarda yapılan aramalarda "Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait" depolarda yüz binlerce tüfek, milyonlarca mermi ele geçirilecek.
Aynı baskınlarda bin kadar tank, 500 civarında zırhlı personel taşıyıcı, çeşitli çapta motorlu veya motorsuz toplar, obüsler de ele geçirilecek.
Havaalanlarının yakınında bulunan gizli askeri tesislerde de 300 kadar F 16,150 civarında F 4E, çeşitli miktarlarda C 130, C 160 ve Casa tipi kargo uçakları da yakalanacak. Pilotların üzerinde bulunan krokilerde, bu uçakların Ankara'da bazı siyasilerin oturmakta olduğu siteleri bombalamak üzere olduğu anlaşılacak.
Çanakkale ve İstanbul boğazlarından kaçmaya çalışan silahlı gemilerin bir kısmı yolda, bir kısmı ise özenle gizlendikleri Gölcük ve Marmaris'te ele geçirilecek. Gemilerde yapılan aramalarda, gemilerdeki GPS'e bağlı otopilotlara Meclis koordinatlarının yüklendiği ve bu gemilerin Ankara'ya gelerek Meclis'in çevresini saracakları ve demokrasiyi işleyemez hale getirmeyi planladıkları belirlenecek.
TSK'nın rezaletleri bu kadarla da sınırlı değil.
TSK arşivlerinde ortaya çıkan rezalet daha da büyük.
Bir grup savcı ve hâkim tarafından basılan ve içindeki evraka el koyulan TSK arşivlerinde yapılan incelemeler sonucunda bir grup TSK mensubunun 1920-1922 arasında ülkemizi ziyarete gelen büyük bölümü AB komşumuz Yunanistan vatandaşı olmak üzere pek çok turistin STK'nın o günkü karanlık faaliyetleri sonucu öldürüldüğü anlaşılacak. Ancak faillerin sonuncusu önceki yıl öldüğü için failler hakkında işlem yapılamayacak.
Buna mukabil 1974 yılında Kıbrıs Adası'nda pek çok faili meçhul cinayete imza atan TSK mensupları belirlenecek ve hayatta olanların Ergenekon ile bağlantısı araştırılacak. Ergenekon kapsamında olmayanlar ayrı bir davanın konusu olacak.
Keza 1983 yılından bu yana Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere yurt genelinde atıcılık sporuna gönül vermiş PKK Avcılık Atıcılık Kulübü mensuplarını operasyon adı altında öldüren TSK mensuplarının isimleri ortaya dökülecek. Bunlar hakkında "Adam öldürme suçlamasıyla" dava açılacak.
Bu arada aramalar sırasında savcılardan birinin gümüş yüzüğünü yürüttüğü iddiasıyla bir orgeneral hakkında açılan dava, yüzüğün lavaboda bulunması üzerine düşecek.
Siz benim şaka yaptığımı zannediyorsunuz değil mi?
Evet şaka yapıyorum.
Ama bugün olanları dün şaka diye yazsam gülerdiniz ve "Bu adam üşütmüş. Böyle şaka mı olur?" derdiniz.
Öyle değil mi!

Fatih Altaylı- Habertürk

Kaynak:  Habertürk Gazetesi,http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=11507



Bu haber 607 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,150 µs