En Sıcak Konular

TRABZONSPOR ''UMUT''LANDI: 3-1

25 Ocak 2010 09:07 tsi
TRABZONSPOR ''UMUT''LANDI: 3-1 Süper Lig’de ilk yarıyı kendi evindeki Fenerbahçe yenilgisiyle bitiren Trabzonspor ikinci devreye Sivasspor galibiyetiyle başladı: 3-1.

Trabzon’da UMUT var!

Maça hızlı giren Karadeniz ekibi, Umut’la üstünlüğü yakaladı, Colman penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Sivas, Erman’la umutlanırken, günün adamı Umut ikinci yarıda skoru yazan golü atarak takımına rahat bir nefes aldırdı

Süper Lig’de ilk yarıyı kendi evindeki Fenerbahçe yenilgisiyle bitiren Trabzonspor ikinci devreye Sivasspor galibiyetiyle başladı: 3-1. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki 4. lig maçında 3. galibiyetini alan bordo-mavili takım, üst sıralar için yeniden umutlandı.
11. dakikada Ömer sağdan ortaladı, Umut’un kaleye göndermek istediği topu önünde bulan Engin’in sert şutunda meşin yuvarlak üst direkte patladı.
21’de Engin rakip savunmadan çaldığı topu Alanzinho’ya aktardı. Brezilyalı arka direğe kesti, boş durumdaki Umut fileleri havalandırdı: 1-0.

Ferhat, Engin’i düşürünce
27’de Engin ceza alanında Ferhat’ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Colman top ve kaleci Akın’ı ayrı köşelere yolladı: 2-0.
36’da Erman sağdan kaleye paralel göndermek istedi, Engin’e çarpan top kaleci Onur’u yanıltarak ağlara gitti: 2-1.
Trabzonspor ikinci yarıda bir gol daha bularak rahatlamak isterken, Sivasspor savunmada kalarak kontratak aradı. 78’de Selçuk’un sağdan kullandığı serbest vuruşta, Giray kafayı vurdu, yan direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.
79’da Selçuk nefis bir pasla topu defansın arkasına indirdi, kaleciyle karşı karşıya kalan Umut kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi: 3-1.


‘Üstün olan bizdik’
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ve amaçlarına ulaştıklarını söyledi.
Zeminin çok ağır olduğuna dikkat çeken Güneş, “İlk yarının son 10 dakikasına kadar çok iyiydik. Çok pozisyon bulduk. Buna karşın gol sayımız azdı. İkinci yarıda da kontrol bizdeydi. Genele baktığımızda teknik, taktik ve fizik gücü anlamında üstün bir Trabzonspor vardı sahada. Bu da sonuca yansıdı. Oyuncularımı istediğim oyun taktiğini ortaya koydukları ve savaşçı kimliklerini ön plana çıkardıkları için tebrik ediyorum” dedi. Tecrübeli hoca, son dakikalarda şans verdiği Gutierrez’in ilerleyen haftalarda takıma çok faydalı olacağını sözlerine ekledi.
Sivasspor’un teknik patronu Muhsin Ertuğral ise “Rakibimiz oyuna çok iyi başladı ve istediği golleri buldu. Organize bir şekilde geldiler. Ardından oyunda kontrolü sağladık ancak sonuca gidemedik. ‘Küme potasındayız’ cümlesini ağzımıza bile almıyoruz. Kalan maçlarımızdan en iyi sonuçları elde etmeye çalışacağız” diye konuştu.

 

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/trabzon-da-umut-var-/spor/haberdetay/25.01.2010/1190311/default.htm?ver=45


 



Bu haber 534 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,652 µs