En Sıcak Konular

HAYDAR BAŞ: ''ÇATLASALAR DA PATLASAR DA MÜSLÜMAN TÜRK'ÜZ''

22 Ocak 2010 15:03 tsi
HAYDAR BAŞ: ''ÇATLASALAR DA PATLASAR DA MÜSLÜMAN TÜRK'ÜZ'' Anadolu’nun nasıl Müslümanlaştırıldığını bilen Batılıların Türk milletini ayrıştırmaya ve parçalamaya çalıştıklarını söyleyen BTP Lideri Haydar Baş, “Ne yaparlarsa bu millet Müslüman Türk’tür ve böyle de kalacaktır” dedi.

Batının oyunları boşa çıkacak  

Anadolu’nun nasıl Müslümanlaştırıldığını bilen Batılıların Türk milletini ayrıştırmaya ve parçalamaya çalıştıklarını söyleyen Prof. Dr. Haydar Baş, “Ne yaparlarsa bu millet Müslüman Türk’tür ve böyle de kalacaktır” diye konuştu. 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Meltem TV’de katıldığı Ekoanaliz programında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Türk milletinin İlayı Kelimetullah’a hizmet ettiği için özel bir millet olduğunu söyleyen Prof. Dr. Haydar Baş, “Türk milletinin bin yıllık davası İlayı Kelimetullah’a hizmet etmek olmuştur. Allah Türk milletine şahadeti ve velayeti nasip etmiştir” diye konuştu. Anadolu’yu fetheden ecdadımız kimseyi dininden dönmeye zorlamadığını ifade eden BTP Genel Başkanı, “Türklerden önce Anadolu’da bulunan Süryani, Keldani, Ermeni ve Rum gibi topluluklar Türk–İslam medeniyetine hayran kalarak Müslüman olmayı seçmişlerdir” diye konuştu.

Biz de Türk’üz dediler

“Türk milleti olarak Anadolu’ya girdiğimiz zaman dedemiz Alparslan Cuma namazını kılıyor, kefenini giyiyor, besmelesini çekiyor ve savaş meydanına çıkıyor. Ve koskocaman 200 bin kişilik Bizans ordusu mağlup ediliyor. Anadolu kapıları bu şekilde açıldı” diyen Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, şunları söyledi: “Anadolu’da Keldanisi, Süryanisi, Ermenisi ve Rumu vardı. Müslüman Türkler hiç kimseye ‘gelin Müslüman olun’ demedi. Hiç kimseye ‘gelin Türk olun’ demedi. Ama ne oldu biliyor musunuz? Gittiler kapı kapı dolaştılar. Hasta olanların hekimi oldular, açın karnını doyurdular, sırtı çıplak insanları giydirdiler. Nesi var nesi yok hiçbir ayrım gözetmeksizin beraber bölüştüler. Bu medeniyete şahit olan Anadolu’da yaşayan Ermenisi, Keldanisi, Süryanisi, Rumu ne demeye başladılar biliyor musunuz? “Allah Allah! Bu Türkler ne güzel millet. Bu milletin örfü, âdeti ve maneviyatı mükemmel” dediler ve “biz de Türk’üz” demeye başladılar. Ben ilim adamı olarak konuşuyorum, hiçbir zorlama olmadı. Bizim atalarımız, “sakın ha zorlama olarak bunu demeyin size bakmak bizim vazifemiz” dediler. İnanır mısınız yüzde 80–90’ı dinini değiştirip Müslüman oldu ve ben Türkoğlu Türküm dedi.”

Çatlasalar da patlasalar da Müslüman Türk’üz

Anadolu’nun nasıl Müslümanlaştırıldığını bilen batılıların Türk milletini ayrıştırmaya ve parçalamaya çalıştıklarını söyleyen Haydar Baş, “Ne yaparlarsa bu millet Müslüman Türk’tür ve böyle de kalacaktır” diye konuştu. BTP Genel Başkanı şunları söyledi: “Batı, Türk milletini ayrışıma tabi tutmak istiyor. Sulandırılmış bir dinle beraber ayrışıma tabi tuttuktan sonra da eski dinlerini hatırlatarak Anadolu’daki birlik ve beraberliği yok etmek istiyorlar. Batılılar bunları yeniden Hıristiyan yaparsa onlar yeniden Süryaniyiz, Keldaniyiz, Rumuz, Ermeniyiz diyecekler. Bu iktidar döneminde bu savaşı başlattılar. Ve azınlıkların bu kadar hak almasının bana göre temel sebeplerinden biri de budur. Türkiye’nin 36 etnik grubunun olduğunu Avrupa birliği müktesebatı iddia ediyor. Diyorlar ki, “Anadolu’da bu kadar Türk yoktur, hesap etsene.” Bizim kültür birliğimiz, medeniyet beraberliğimiz siyasi anlayışımız, maneviyattaki müşterekliğimiz ve din çatısı altında aynı havayı teneffüs etmemiz işte o koca Türk boyunu meydana getirdi. Yani Türk milletini meydana getirdi. Çatlasalar da bu millet Müslüman Türk’tür, patlasalar da Müslüman Türk’tür.”  

Türkiye’nin tek çıkış yolu BTP kadrolarıdır

“Türkiye’nin Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarıyla beraber olmaktan başka bir yolu yoktur” diye konuşan Prof. Dr. Baş, “Baktılar ki bu iş böyle olmuyor, savaş meydanlarına ayırdıkları parayı milletlerin içine ajan yerleştirmeye ayırdılar. “Onların içinden dini temsilciler bulalım. Kültürde ilimde bizi konuşan ilim adamları yetiştirelim. Onlar bizim adımıza konuşsun, bizim adımıza siyaset yapsın ve bizim adımıza tez üretsinler” dediler. Şimdi Amerika’nın dediğini Türkiye’de biri söylüyorsa bilin ki bir irtibat mutlaka vardır. Eğer bir gaye bir fikir ve bir ideal birliği etrafında bir araya geliniyorsa paylaşılan müşterek bir değer var demektir. Bunun için Türkiye’nin tek yolu var arkadaşlar. Türk milletinin kendi benliğiyle, birliğiyle ve beraberliğiyle Bağımsız Türkiye kadrolarıyla beraber olmaktan başka bir yolu yoktur” diye konuştu.

 

Kaynak: Yeni Mesaj Gazetesi,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?sayfa=anasayfa&haberno=10000335&tarih=2010-01-22 



Bu haber 1,332 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,296 µs