En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ KUPADA ÇÖKTÜ

17 Ocak 2010 08:58 tsi
BEŞİKTAŞ KUPADA ÇÖKTÜ Ziraat Türkiye Kupası’ndaki mağlubiyetler girdabından bir türlü çıkamayan Beşiktaş, D Grubu’ndaki üçüncü yenilgisini İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında aldı.

SIFIR BEDEN!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yine vasatı aşamayan siyah-beyazlı ekip, devreyi golsüz kapadı, ancak 49’da İskender’in golüne engel olamadı. Türkiye Kupası’nın son şampiyonu böylece Avrupa’dan sonra ikinci cephede de havlu attı

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki mağlubiyetler girdabından bir türlü çıkamayan Beşiktaş, D Grubu’ndaki üçüncü yenilgisini İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında aldı. Rakibine yediği tek golle boyun eğen siyah-beyazlılar oynadığı futbolla kupadaki eski günlerini arattı.
Bir maçı daha olmasına rağmen aldığı üç yenilgiyle Ziraat Kupası’na veda eden Beşiktaş parasal kaybın yanı sıra prestijini de önemli ölçüde sarsmış oldu.

Maçın ilk dakikasında sağdan inen Holosko’nun içeriye çevirdiği topu son anda Ekrem Ekşioğlu kornere çıkardı. 39’da soldan atak geliştirmeye çalışan Bobo topu direkt kaleye gönderdi, son anda Hasagiç uzanarak topu kornere gönderdi. 40. dakikada bu kez sağdan inen Ali’nin çaprazdan şutu Ramazan’ın ayağına çarparak kornere çıktı. 41. dakikada İstanbul B.B’nin ceza sahasına ortalanan topu Holosko kafayla arkaya indirdi, Fink inen topu kaleye gönderdi top direkten döndü.
48’de Ernst pasıyla ceza sahası önünde buluşan Ekrem Dağ müsait durumda olmasına rağmen topu auta gönderdi. 49. dakika İstanbul B.B aradığı golü İskender ile buldu. Serhat ile duvar pasına giren İskender, Ramazan’la karşı karşıya kaldı. İstanbul B.B’li oyuncunun plasesi durumu 1-0 yaptı. 66’de Ernst’in uzaktan şutu yandan auta çıktı.

Galibiyeti unuttular

Kartal, son 7 resmi maçta da galibiyet yüzü görmedi. Siyah-beyazlılar en son 29 Kasım 2009’da Sivasspor’u deplasmanda 1-0 yenmişti. Beşiktaş, hazırlık kampında da Vitesse ve Hamburg’u da yenmeyi başaramamıştı. (SERDAR SARIDAĞ-Milliyet)[1]

Operasyon kapıda

Mustafa Denizli, “Ya takımdaki hataları bertaraf edeceğiz, ya da bazılarını bertaraf edeceğiz” diyerek operasyonun sinyalini verdi. Bu isimlerin Serdar Özkan, Yusuf, Tello ve Nobre olabileceği ileri sürüldü

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin sabrı taştı, tecrübeli teknik adam, son alınan
İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin ardından operasyonun sinyallerini verdi.

Kupaya kötü bir başlangıç yaptıklarını ve bunu devam ettirdiklerini ifade eden Mustafa hoca, “Beşiktaş’a yakışmayan sonlar bunlar” diye konuştu. Belediye karşısında futbol dışı faktörlerin de görüldüğünü vurguladı. Karşılaşmanın hakeminden yakınan ve rakibin özellikle korner atışları sırasındaki hareketlerinden şikayetçi olan Denizli, “Bu kadar gerilimin kime faydası var” dedi.
Mustafa hoca, ligdeki iddialarının devam ettiğini ancak futbolcuların bu iddiaya uyum sağlamadığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Oyuncular bazen Beşiktaş’ın büyüklüğünü unutuyor. Yaptığımız hataları bertaraf etmek, bu hafta yeni bir kadroyla sahaya çıkmak zorundayız. Onlar bunu bertaraf edemezse, biz onları bertaraf edeceğiz. Futbolcular onlara ne kadar güvendiğimi biliyor ama unutuyorlar. Yarından (Bugün) itibaren onlara bunu hatırlatacağız. Gol çalışmalarına başlayacağız.”

İstanbul’a dönen Delgado’yu da birkaç gün denemeye alacaklarını söyleyen siyah-beyazlıların teknik patronu, onun durumuna göre gidecek yabancının netlik kazanacağını ifade etti.
Transfer yapmayacaklarını özellikle belirten Mustafa hocanın göndereceği isimlerin, Serdar Özkan, Yusuf, Tello olabileceği ileri sürüldü. Siyah-beyazlı yöneticiler de Nobre’nin de gidenler arasında olabileceğini ifade ettiler.

Bu arada Beşiktaş’ın bugünkü antrenmanının bir ceza idmanı olduğu, Denizli’nin yapacağı toplantıda oyuncularını çok sert uyaracağı öğrenildi.[2]

Kaynak: Milliyet Gazetesi

[1].http://www.milliyet.com.tr/sifir-beden-/spor/haberdetay/17.01.2010/1187049/?ver=04

[2].http://www.milliyet.com.tr/operasyon-kapida/spor/haberdetay/17.01.2010/1187050/?ver=38 

 



Bu haber 525 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,746 µs