En Sıcak Konular

DTP GAZİANTEP İL BAŞKANLIĞI'NDA ARAMA

2 Ocak 2008 18:01 tsi
DTP GAZİANTEP İL BAŞKANLIĞI'NDA ARAMA Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile DTP Gaziantep İl Başkanlığı'nda arama yaptı.

GAZİANTEP - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile DTP Gaziantep İl Başkanlığı'nda arama yaptı.
     Bir ihbar üzerine yapılan aramada DTP İl Başkanlığı binasında terör örgütü propagandasına yönelik dokümanlarla, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın toplatma kararı bulunan dergilere ulaştı. DTP İl Başkanlığı binasında, ayrıca terör örgütünün dağ kadrosunda iken öldürülen bazı teröristlerin resimleri ele geçirildi.
     Polisler, DTP Gaziantep İl Başkanvekili Mehmet Aslanoğlu'nu gözaltına aldı.
     Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan Aslanoğlu, mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verilen Mehmet Aslanoğlu, cezaevine gönderildi.
     DTP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Tunç da bir süre önce Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir teröristin cenazesinde örgüt lehine propaganda yaptığı gerekçesiyle tutuklanmıştı.

DTP GAZİANTEP İL BAŞKANLIĞINDAKİ ARAMA
GAZİANTEP - DTP Gaziantep İl Başkanlığındaki aramada, terör örgütünün propagandasını yaptığı gerekçesiyle Dicle Haber Ajansı muhabiri Metin Acet de tutuklandı.
     Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DTP Gaziantep İl Başkanlığında arama yaptı.
     Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yapılan aramada binadaki bir odanın terör örgütünün propagandasını yapan Dicle Haber Ajansına tahsis edildiği öğrenildi.
     Kendisine tahsis edilen odayı ajans temsilciliği olarak kullanan Metin Acet terör örgütü propagandasına yönelik doküman ve yasak yayınlarla birlikte ele geçirildi.
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde gözaltına tutulan Metin Acet burada yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Acet, Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra tutuklama istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
     Metin Acet, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
     Gaziantep Cumhuriyet Savcısının talimatı ile DTP Gaziantep İl Başkanlığında yapılan aramada, DTP Gaziantep İl Başkanvekili Mehmet Aslanoğlu gözaltına alınmış, daha sonra mahkeme tarafından tutuklanmıştı.



Bu haber 423 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,413 µs