En Sıcak Konular

POSTALLI AYAKLAR ORTALIYOR MAKOSENLİ AYAKLAR VOLEYİ ÇAKIYOR!

25 Aralık 2009 23:11 tsi
POSTALLI AYAKLAR ORTALIYOR MAKOSENLİ AYAKLAR VOLEYİ ÇAKIYOR! Amigolar da makosenli ayakların her topa çıkışını; “darbeciliğe karşı demokrasi volesi” diyen alkışlı yandaş yazılarla süslüyorlar.

Postallı ayaklar ortalıyor makosenli ayaklar voleyi çakıyor!

Golü kimin yediğini siz, ben, o, hepimiz, bütün halk “bu tümörlü, küflü oyunun sonunda” anlayacağız. Önce olan biteni fark edelim. Postal giymiş büyük büyük generaller, orgeneraller, oramiraller, emekli generaller, emekli amiraller, albaylar, yarbaylar “topu havalandırıp” ortalıyorlar. Sayınlık kokan lacivert takım elbiseli makosen ayakkabı giymiş “dinci muhafazakâr çizgiden Cumhuriyete söve söve gelmiş” başbakanlar, başbakan yardımcıları, bakanlar, eski ve yeni meclis başkanları, milletvekilleri, Fethullah Gülen Hocaefendi soluduğu söylenen savcılar, polis şefleri; “demokrasi-sivilleşme-darbeciliğe son verme” diye var güçleriyle futbolcu Arda gibi yükselip topa çıkarak voleyi çakıyorlar.

Açık tribün ayakta!

Numaralı dalgalanmakta!

Amigolar sevinçle bağırıyor.

Goooollll...

Topu ortalayan hep postal!

Golü atan hep makosen!

Amigolar da hep aynı; bundan önceki cuntalarda (12 Mart-12 Eylül) gençleri kışkırtarak darbe ortamı yaratıp ordunun seçilmişleri indirmesinde rol almış eski dönmüş solcu- eski dönek Kemalist-eski cuntacı-eski Adil Düzenci-sonradan Bilderberg’çi ve kurban derisi toplama düşkünü Müslüman liberal; “Darbe yapacaklardı. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’ı öldüreceklerdi, zaten Başbakanımız Tayyip Erdoğan’a sayısız suikast teşebbüsü planladılar. Adresin yazıldığı kâğıdı son anda yuttular” diye bağırıyorlar.

7 yıldır hep aynı laflar.

Derin devlet.

Gizli eller.

Provokasyon.

İktidara karşı komplo.

Bu lafları, her fırsatta, her ortamda tekrarlayıp saatlerce, günlerce, haftalarca, aylarca; “darbeciliğe, cuntacılığa, militarizme karşı demokrasi mücadelesi veriliyor, Türkiye, kabuk değiştiriyor ve geçmişiyle yüzleşerek jakoben oligarşiden sivil yönetime geçiyor” diye ilan ediyorlar. Gerçekten bu; “darbeciliğe karşı demokrasi mücadelesi olsaydı” seçimlerden bir gün önce Genelkurmay’ın internet sitesine e-muhtırayı bizzat kendisi yazıp koyan eski Genelkurmay Başkanı ile Başbakan, bildiklerini söylemeyip mezara birlikte götürecek sırdaşlar olabilirler miydi? Gazeteci Mustafa Balbay ile Tuncay Özkan ve Doğu Perinçek içerdeyken darbenin hatıra defterini tutan eski kuvvet komutanları dışarda olabilir miydi? Bedrettin Dalan ile Turan Çömez yurtdışına kaçırılıp unutulur muydu?

Postallar ortalıyor.

Maksonler voleliyor.

Amigolar sevinçli!

Postallı ayaklar, siyah makosenli ayaklara “top ortalamıyor” olsalardı; bugüne kadar 4 defa kalkışıldığı iddia edilen “AKP iktidarını devirme teşebbüsünden” hiç değilse birinin ete-kemiğe bürünmüş belirtisine tanık olurduk. Postallı ayaklar, makosen demokratlarına top ortalamamış olsalardı; “İstihkâm binbaşı ile topçu albay Bülent Arınç’a suikast yapsınlar diye değil, içimizdeki ihbarcıyı bulsunlar diye gönderdik” derler miydi? Hatıra defteri, rivayet, dedikodu, yalan, çamur atmalar, bekleyip bekleyip de Trabzon’da savaş gemisi güvertesinden hiç kimsenin bir şey anlamadığı açıklamalarla değil, Türkiye’nin Anayasası ile kurulmuş Milli Güvenlik Kurulu toplantılarında “Ne yapmaya çalışıyorsunuz” diye hesabı-kitabı sorularak cevaplanırdı. Makosenli ayaklar da gerçekten demokrasi volesi atıyor olsalardı “Mağdur edildik” garibanizminden sıyrılır, Milli Güvenlik Kurulu toplantısında; “Boru dedin, boru çıkmadı, kâğıt parçası dedin, kâğıt parçası çıkmadı, ordu Başbakanlığa bağlıdır, gel bakalım buraya” diye sivil bir dikleniş yaparlardı. Asker askerce duruş, sivil de sivilce dikleniş yapmıyor.

Postallar top ortalıyor.

Makosenler voleyi çakıyor.

Amigolar da makosenli ayakların her topa çıkışını; “darbeciliğe karşı demokrasi volesi” diyen alkışlı yandaş yazılarla süslüyorlar.

Tümörlü, küflü oyun.

Günler böyle geçiyor.

 

Necati Doğru-Vatan

 

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Postalli_ayaklar_ortaliyor_makosenli_ayaklar_voleyi_cakiyor&tarih=25.12.2009&Newsid=278114&Categoryid=4&wid=108



Bu haber 694 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,227 µs