En Sıcak Konular

RIJKAARD ''BELEDİYE MAÇINI'' UNUTAMIYOR

25 Aralık 2009 15:39 tsi
RIJKAARD ''BELEDİYE MAÇINI'' UNUTAMIYOR Galatasaray teknik direktörü Rijkaard GSTV’de ilk yarının bir değerlendirmesini yapıp, 2010 için de umutlu mesajlar verdi.

BELEDİYE İÇİMDE YARA!

“İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hakettiğimiz ve iyi oynadığımız bir mücadeleydi. Ama son dakikada yenilen bir gol var. Bizi üzen bir durumdu. İkinci yarıya da iyi bir şekilde hazırlanıp, iyi bir şekilde çalışırsak, daha iyi şeyler olacak”

Galatasaray teknik direktörü Rijkaard GSTV’de ilk yarının bir değerlendirmesini yapıp, 2010 için de umutlu mesajlar verdi. Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirdiklerine değinen Hollandalı teknik adam, “Kendisi için en zor maç yada alınan en değerli 3 puan hangisiydi?” sorusuna “İlk devrede zorlu maçlarımız oldu. Eğer bir maç söylemek zorundaysam, İstanbul Büyükşehir Belediye maçını söyleyebiliriz. Hakettiğimiz ve iyi oynadığımız bir mücadeleydi. Ama son dakikada yenilen bir gol var. Bizi üzen bir durumdu” cevabını verdi.

AYNI SİSTEME DEVAM!

Frank Rıjkaard, takıma şimdiye kadar uygulamak istediği 4-3-3 sisteminde bir sıkıntı olmadığını da vurgulayarak şöyle konuştu: “ Bizim futbolculardan istediğimizi gayet iyi anladıklarını düşünüyorum. Çünkü iyi anladıklarını gösterdiler. Bu sistemle iyi maçlar çıkardık. Sistem içerisinde eksiklikler varsa bu karşılıklı konuşulur. Antrenmanlarda daha fazla çalışılarak giderilir. Ama şuanda sistem bazında takımımızın istediklerimize iyi cevap verdiğini düşünüyorum.”

TAKIM RUHU TAM!

Futbolculara teşekkür etmek gerektiğini söyleyen Sarı-Kırmızılı ekibin başarılı çalıştırıcısı, “Bizim yapmak istediklerimizi futbolcularım çok iyi algıladılar. Takımımız da çok iyi bir ruh var. Bu ruh sayesinde de bu tip şeyler meydana geliyor. Bu sebeple futbolcularımızı tebrik etmemiz lazım. Ligin ikinci yarısına da aynı ruhu ve mantaliteyi yansıtıp, bu şekilde devam etmemiz gerekiyor:”

HÜCUMA DEVAM!

“Galatasaray’ın golcü kimliği, atak futbolu devam edecek mi?” sorusuna da Hollandalı teknik adam şu sözlerle açıklık getirdi: “Kesinlikle bu şekilde devam edeceğiz. Ne kadar çok gol attıysak, belki de gereğinden fazla gol yedik. Bu konudaki eksiklerimiz de giderilecek.”

Aslan’da Boulahrouz ve Simunek sesleri

Sezonun ilk yarısı boyunca savunmada sıkıntı yaşayan ve ara transferde bu bölgeyi güçlendirmek için çalışmalara başlayan Galatasaray’ın hedefinde Khalid Boulahrouz ve Jan Simunek var. Servet haricindeki defans oyuncularının sakatlık ve formsuzluk sorunları yaşamasıyla ligin ilk yarısındaki 17 maçta 21 gol yiyen Sarı-Kırmızılılar’da Başkan Adnan Polat savunma göbeğine yabancı takviyesi yapma kararı verdi.

ALTERNATİFLER İSPANYA’DAN

Teknik Direktör Rijkaard’ın da talebiyle harekete geçen yönetimde futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel, Hollandalı çalıştırıcının raporu doğrultusunda Bundesliga’dan önemli isimleri mercek altına aldı. Galatasaray’ın transfer listesinde Stuttgart forması giyen Hollandalı stoper Boulahrouz ve Wolfsburg’da oynayan Çek savunmacı Simunek’in olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, bu iki oyuncunun alternatifleri olaraksa UEFA Ligi’ndeki rakipleri Atletico Madrid’den Tomas Ujfalusi ile Villarreal’li Diego Godin’i belirledi.

Kaynak: Tercüman Gazetesi,http://www.tercuman.com.tr/v1/haber.asp?id=96427&baslik=BELEDİYE İÇİMDE YARA!&katid=5

 



Bu haber 653 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,742 µs