En Sıcak Konular

TÖRÖRE LANET YAĞDI

8 Aralık 2009 14:06 tsi
TÖRÖRE LANET YAĞDI Tokat halkı şehitler için bir oldu ve teröre lanet yağdırdı. Şehitler için hastane önünde Kuran okuyan vatandaşlar, gıyabi cenaze namazı kıldı.

Türkiye ayağa kalktı

Tokat halkı şehitler için bir oldu ve teröre lanet yağdırdı. Şehitler için hastane önünde Kuran okuyan vatandaşlar, gıyabi cenaze namazı kıldı.

Tokat'ta vatandaşlar, kentin işlek caddelerinde araç konvoyları ve yürüyüşler düzenleyerek terörü lanetledi. Vatandaşlar, İl Emniyet Müdürlüğünün bulvar üzerindeki hizmet binası önünde İstiklal Marşı'nı okudu.Ellerinde ve araçlarında Türk Bayrakları taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Kahrolsun PKK" gibi sloganlar atarak gecenin geç saatlerine kadar terörü kınadı. Bulvarda, zaman zaman yürüyüş ve konvoylar nedeniyle araç trafiğinin aksadığı görüldü.

Öte yandan, saldırıda yaralanan jandarma uzman Çavuş Yusuf Öztürk ve jandarma er Emrah Mandıralı'nın tedavisinin Niksar Devlet Hastanesinde, jandarma er Arif Temel'in tedavisinin ise Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesinde sürdüğü belirtildi. Saldırıda yaralanan 3 askerden biri olan ve Niksar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Emrah Mandıralı'nın, U21 Milli Takım Teknik Direktörü ve Trabzonspor'un efsanevi oyuncularından, eski milli futbolcu Hami Mandıralı'nın uzaktan akrabası olduğu ifade edildi.

Evli, 1 çocuk babası Emrah Mandıralı'nın, Trabzon'un Arsin ilçesine bağlı Başdurak Köyü'nde yaşadığı kaydedildi.

İstanbul'da teröre lanet yağdı
İstanbul'da da teröre lanet yağdı Kartal'da, akşam saatlerinde Tokat'tan gelen şehit haberleri ve ilçede yaşanan yasadışı eylemleri protesto etmek için sokağa çıkan yaklaşık 200 kişilik bir grup dev Türk bayrakları ile yürüyerek eylem yaptı. Yürüyüş yapan gruba bazı vatandaşlar araçlarından ve evlerinden alkışlayarak destek verdi.Göstericileri DTP ilçe binasından uzak tutmaya çalışan polis ile eylemciler arasında koşuşturma yaşandı. Yaklaşık 5 kilometre yürüyen vatandaşlar Kartal Meydanı'nda okunan İstiklal Marşı'nın ardından dağıldı.Yürüyüş sırasında Emniyet güçleri herhangi bir olay çıkmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı.

İzmir,Osmaniye,Tokat'ta gösteriler yapıldı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, Tokat'ta 7 askerin şehit olduğu terörist saldırıyı havaya ateş ederek kınayan 2 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan iki arkadaş Kemeraltı Polis Merkezi'ne götürüldü. Uludağ ve Tetik'in alınan ilk ifadesinde Tokat'taki terörist saldırıyı kınamak için havaya ateş açtıklarını söyledikleri bildirildi.

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'nde toplanan bir grup genç, jandarma komutanlığının önünde sloganlar atarak terörü lanetledi.

Tokat'ta 7 askerin şehit olmasının ardından Toprakkale'de bir grup genç Jandarma İlçe Komutanlığı önüne giderek eylem yaptı. Gençler ölen şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudular. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atan gençler askerlere başsağlığı diledikten sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.

 

Kaynak: Milli Gazete,http://www.milligazete.com.tr/haber/turkiye-ayaga-kalkti-145594.htm



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,979 µs