En Sıcak Konular

TOPÇU: ''UYARIYORUZ! HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN!''

7 Aralık 2009 21:19 tsi
TOPÇU: ''UYARIYORUZ! HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN!'' Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, Tokat’ın Reşadiye İlçesi’nde 7 Mehmetçiğimizin şehit olması dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, Tokat’ın Reşadiye İlçesi’nde 7 Mehmetçiğimizin şehit olması dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.

“Tokat’ın Reşadiye İlçesi’nde 7 Mehmetçiğimizin şehit olduğu, 3 Mehmetçiğimizin de yaralandığı haberi ile yüreğimize yine ateş düştü. Aldığımız bilgilere göre, şehit ve yaralı sayısının daha fazla olmasından endişe ediyoruz.

Bu menfur saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyorum.

Büyük Birlik Partisi olarak, bugüne kadar, asıl mahiyeti tam olarak açık bir yüzle millete sunulmayan açılım projelerinin, önceki safhaları ve proje mimarlarının cemaziyülevvelleri göz önüne alındığında, bu projenin Türkiye’yi sulh ve selamete çıkarmak bir yana, geleceğimizi karartacağı yönünde ümitsiz beklentiler doğurduğunu defalarca belirttik.

Hükümet etnik temelli bir siyasi mücadeleyi muhatap alarak ve bu sakatlığı içine sindirerek, Türkiye’yi etnik bir harman olarak göstermekten vazgeçmedi. Eli silahlı bir suç örgütünü silahını bırakmadan anlaşma masasına çekmeye çalıştı. Bir Truva Atı gibi içimize sokulan, her türlü dış müdahaleye açık DTP ise, ipleri elinde olanlar tarafından cüretkarlığı arttırılacak bir şekilde, eskisinden daha fazla “Yemlenmeye” ve “Sulanmaya” başladı.

Buradan Hükümeti ve DTP’yi bir kez daha uyarıyoruz:

Bu ülkenin Kürt vatandaşlarını kendilerini ayrışmış ve farklılaşmış bir “Siyasi Halk”, farklı gelecek idealleri olan, kendi kaderini kendisi tayin etmeye kararlı bir siyasi topluluk olarak göstermekten ve ayrıştırmaktan vazgeçsinler.

Ne DTP, ne de cani terör örgütü, Kürt vatandaşlarımızın temsilcisi ve hamisi olamazlar.

Hükümet bu süreçte, affedilemez strateji hataları yaptı ve yapmaya devam ediyor. Buradan Hükümeti ve Başbakanı uyarıyoruz;

Stratejik hatalar, taktik manevralarla telafi edilemez. Siyaseti vesayeti altına soktuğunuz iradelerde çare ve çözüm aramayın! Çözümü; asırlardır bu topraklarda koyun koyuna yaşamış, kader birliği yapmış, aynı kıbleye doğru saf tutmuş, kız alıp kız vermiş ve akraba olmuş, bu toprakların kurtuluşu için, omuz omuza mücadele etmiş, bin yıllık terkipte ve tarihi tecrübede arayınız.

Hiçbir şer güç, Türkiye’yi “Otonomiler Devleti” haline getiremeyecektir. Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek dil anlayışımıza zeval gelmeyecektir.

Tekrar milletimizin başı sağ olsun. Camiamıza ve milletimize itidal tavsiye ediyoruz. Sakın bu bedhahlara karşı hukuk dışına çıkmayınız. Millet, birlik ve beraberliğe taraftır. Eşkıya ile mücadele etmek, devletin, güvenlik güçlerinin ve mahkemelerin işidir." 

 

Kaynak:  bbp.org.tr



Bu haber 698 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,772 µs