En Sıcak Konular

DÜNYANIN İLK VE TEK AYARLANABİLEN SU DİRENÇLİ KÜREK CİHAZI TÜRKİYE’DE

7 Aralık 2009 12:27 tsi
DÜNYANIN İLK VE TEK AYARLANABİLEN SU DİRENÇLİ KÜREK CİHAZI TÜRKİYE’DE Dünyaca ünlü kürek markası First Degree yeni tasarımı Fluid Rower ile kürek çekme keyfini doğal ortamdaki gibi evde yaşama keyfini veriyor.

DÜNYANIN İLK VE TEK AYARLANABİLEN SU DİRENÇLİ KÜREK CİHAZI FLUID ROWER, EKS DIŞ  TİCARET İLE TÜRKİYE’DE

Gerçek kürek çekme deneyimi için suyun sesine kulak verin. Sizi nasıl motive ettiğine kendiniz de şaşıracaksınız… First Degree, farklı su dirençleri yaratabilen dünyada ilk ve tek sistem olan Fluid teknolojisini, kişiye özel seçenekleriyle, sporseverlerin beğenisine sunuyor.

Spor yapmak, uzun, sağlıklı, dinç bir yaşam sürmenin vazgeçilmez koşullarından biri. Yoğun kent yaşamında, çalışma saatlerimiz uzun ya da belirsizse geniş  olanaklar sunan spor merkezlerine gidemiyor, merkezlerin programlarına uyum göstermekte güçlük çekiyoruz. Dünyaca ünlü kürek markası First Degree yeni tasarımı Fluid Rower ile kürek çekme keyfini doğal ortamdaki gibi evde yaşama keyfini veriyor.

En hafiften, olimpik sprint sertliğine kadar kademeli olarak direnç seviyesi, kişiye özel ayarlanabiliyor.

Ayrıca interaktif dijital göstergesi ile süre, hız, mesafe, nabız, harcanan kalori gibi gerekli tüm veriler sizin kontrolünüzde oluyor. Daha önce yaptığınız 6 egzersizin verilerini saklıyor, egzersiz sürelerinizi ve harcadığınız kaloriyi hesaplarken de bilgi veriyor. Ayrıca taşıması da çok kolay olan Fluid Rower, iki farklı modeli E520 VE E316’yla spor tutkunlarını bekliyor.

First Degree’nin üstün teknolojisi, sektöründe birçok ilke imza atan tecrübesi ile geliştirilen Fluid Rower; şık tasarımı, güvenli kullanımı ve gerçek su sesi ile kürek çekme keyfini ve faydasını evinize getiriyor.

E520 model fiyat: 1990 Dolar + KDV

E316 model fiyat: 1650 Dolar + KDV

eksweb.com

EKS hakkında

EKS DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.
Dünyanın en önde gelen bilgisayarlı kondisyon ve fitness cihazları üreticisi Life Fitness’ın Türkiye Mümessili ve Genel Distribütörü olan EKS, 1989 yılından beri hizmet vermektedir. Kişisel kullanımlara uygun ev tipi cihazlar, salonlar, fitness ve kondisyon merkezleri, sağlık ve güzellik kuruluşları, oteller ve turistik tesisler, şirket merkezleri, askeri kuruluşlar, okullar, siteler gibi değişik amaçlı yerler için ticari modeller sunan EKS, uygun modellerin seçiminden cihazların yerleşim planlarının hazırlanmasına kadar hemen her konuda yatırımcılara yardımcı olmaktadır. EKS ayrıca Hammer Strenght ağırlık cihazları, Peak Pilates pilates cihazları, LeMond Spin bisikletleri, VibroGym titreşimli egzersiz cihazları, Pavigym zemin malzemeleri, Comfortgym egzersiz minderleri, Paviplay çocuk aktivite ürünleri ve First Degree markalarının da Türkiye Mümessili ve Genel Distribütörüdür.

Tuğçe Oral-Turuncu İletişim



Bu haber 2,386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,226 µs