En Sıcak Konular

KAZIM KAZIM TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

30 Kasım 2009 09:13 tsi
KAZIM KAZIM TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım, trafik kazası geçirdi. Kazım vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. El bileğinde kırık tespit edilen Kazım’ın ameliyatı başarıyla tamamlandı.

Colin Kazım ölümden döndü  

Antrenmana giderken trafik kazası geçirdi. El bileğinde kırık tespit edilen Kazım’ın ameliyatı başarıyla tamamlandı. 

Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım, trafik kazası geçirdi. Kazım vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Dün sabah saat 10:00’da yapılacak antrenmana yetişmek üzere yola çıkan Colin Kazım Kavacık yolunda kaza geçirdi.

Beykoz’daki evinden Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gitmek üzere bir arkadaşıyla yola çıkan Kazım, yağış nedeniyle kaygan olan yolda aracın kontrolünü kaybederek kaza yaptı.Kazım’ın antrenmana geç kaldığı için acil olarak evinden çıktığı belirtildi.

Arabasının takla atması sonucu aracın içinde sıkışan futbolcu ve arkadaşınının vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Önce Beykoz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve ilk tedavisi burada yapılan Kazım, daha sonra Kadıköy’deki Acıbadem Hastanesi’ne getirildi. Acil Servis’te ilk müdahalesi yapılan Kazım’ın tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesini bulunmadığı, el bileğinde bir kırık olduğu belirtildi.

Fenerbahçeli futbolcu Kazım’ın kaza geçirdiği lüks aracı Kavacık’ta bir otoparka çekildi.

AMELİYATI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım Richards, dün sabah geçirdiği trafik kazası sonrası sağ el bileğinde oluşan kırık nedeniyle ameliyat edildi.

Geçirdiği trafik kazasının ardından Kadıköy Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Kazım, El Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından, sağ el bileğinden ameliyat edildi.

Yaklaşık 2 saat süren operasyonun ardından basın toplantısı yapan Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, ameliyatın başarılı geçtiğini ifade ederek, "Genel beden travması var. Vücudunun değişik yerlerinde yumuşak doku ezilmeleri mevcut. Sağ el bileğinde eklemi de içeren, yerinden oynamış bir kırık bizi tedirgin etti. Ameliyat gerektiren bir kırıktı ve ameliyat yapıldı.  Ameliyatı başarılı sonuçlandı" dedi.

Genel beden travması ve doku zedelenmelerinin iyileşme dönemi içinde, Kazım’ın bileğindeki kırığın da yerine kaynayacağını aktaran Nalbantoğlu, "Efektif planlama uyguladığımız bir ameliyat oldu. Bu yüzden antrenmanlarına ve futbol hayatına çok hızlı döneceğini tahmin ediyorum. İlk haftasında antrenmanlarına başlama izni vereceğiz. İkinci ve üçüncü haftalarda ise her şey yolunda giderse, normal müsabakalarına çıkmasını planlıyoruz. Ağrıları ve bir takım değerlendirmeler nedeniyle, Kazım’ı bu akşam hastanede tutup, yarın taburcu edeceğiz" diye konuştu.

Nalbantoğlu, yapılan ameliyatın psikolojik olarak futbolcu için herhangi bir sorun yaşatmayacağını da sözlerine ekledi.

Basın toplantısında yer alan Fenerbahçe Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık ise Kazım’ın şu an durumunda büyük bir sorun görmediklerini anlatarak, "Yarından itibaren bize verilecek. Tedavisini tesislerimizde sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Kazım’ın ameliyatını gerçekleştiren Doç. Dr. Nalbantoğlu, daha önce Bodrum’da geçirdiği bir tekne kazasında parmağı kopan eski Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in de operasyonunu başarıyla yapmıştı.

Diğer yandan, hastanede tedavisi süren Colin Kazım Richards’ı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum’un yanı sıra, sportif direktör Aykut Kocaman, idari menajer Hasan Çetinkaya, futbolcular Emre Belözoğlu, Semih Şentürk, Cristian, Dos Santos ve Özer Hurmacı da ziyaret etti.

GALATASARAY’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI!

Galatasaray resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçeli oyuncu Colin Kazım’a geçmiş olsun mesajı yayınladı. İşte yayınlanan mesaj...

"Fenerbahçe Spor Kulübü  futbolcusu Colin Kazım’ın bu sabah bir trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli Fenerbahçeli futbolcunun sağlık durumunun iyi olması sevindiricidir. Kendisine ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ, KAZIM İÇİN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI

Beşiktaş Kulübü, bu sabah trafik kazası geçiren Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayınladığı mesaj şöyle:

"Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım’ın bu sabah geçirdiği trafik kazasında el bileğinin kırıldığını öğrenmiş bulunmaktayız.

Fenerbahçeli futblcuya acil şifalar dileriz."

Kaynak: Yeni Mesaj Gazetesi,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=9008292&tarih=2009-11-30



Bu haber 528 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,544 µs