En Sıcak Konular

BAHÇELİ:''ZAMANI GELİNCE DİYARBAKIR'A NASIL GİDECEĞİMİ BİLİYORUM''

24 Kasım 2009 12:19 tsi
BAHÇELİ:''ZAMANI GELİNCE DİYARBAKIR'A NASIL GİDECEĞİMİ BİLİYORUM'' Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin İzmir’de DTP konvoyunun taşlanması ve DTP’lilerin kendilerine yönelik tepkisine ilişkin sorularını cevapladı.

'Diyarbakır'a nasıl gideceğimi göreceksiniz'

MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı, DTP Başkanı Ahmet Türk'e yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de DTP konvoyunun taşlanmasıyla ilgili DTP’lilerin açıklamalarına "Bu çok yanlış bir yaklaşım. AKP’nin oyununa düştüklerinin farkında olsunlar. Ben Diyarbakır’a da zamanı geldiğinde nasıl gideceğimi biliyorum" karşılığını verdi.

Bahçeli, olaydan iki gün önce MHP’nin teşkilatlarına genelge gönderdiğini hatırlatarak "AKP’nin muhtemel tuzakların neler olabileceği, kimlerin alet edilmek istendiğini açıklamıştım. Bunun ilk örneği İzmir’de görülmüştür. Önceden planlanmıştır. MHP’nin yumurta atacak vakti yoktur" dedi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın sürekli tazminat davası açtığını belirterek "Böyle yapacağı yerde Meclis’ten alabileceği bütün maaşa el koysun. Kendisine de helal olsun" dedi.

Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin İzmir’de DTP konvoyunun taşlanması ve DTP’lilerin kendilerine yönelik tepkisine ilişkin sorularını yanıtladı. DTP’lilerin sözlerini "Bu çok yanlış bir yaklaşım."diye değerlendiren Bahçeli, "AKP’nin oyununa düştüklerinin farkında olsunlar. Ben Diyarbakır’a da zamanı geldiğinde nasıl gideceğimi biliyorum."dedi.

Olaylardan iki gün önce MHP teşkilatlarına genelge gönderdiğini hatırlatan Bahçeli, "AKP’nin muhtemel tuzakların neler olabileceği, kimlerin alet edilmek istendiğini açıklamıştım. Bunun ilk örneği İzmir’de görülmüştür. Önceden planlanmıştır. MHP’nin yumurta atacak vakti yoktur" dedi.

Başbakan Erdoğan’ın açtığı tazminat davalarına ilişkin bir soru üzerine Bahçeli, "Sayın Başbakan sürekli üzerimizde tazminat davası açıyor. Böyle yapacağı yerde Meclis’ten alabileceği bütün maaşa el koysun. Kendisine de helal olsun" diye konuştu.

Bahçeli, Öğretmenler Günü’ne ilişkin bir soru üzerine de "Bütün öğretmenlerimi unutmuyorum. İlkokuldakiler dahil hepsini hatırlıyorum. Hürmetlerimi sunuyorum. Hayatta olmayanlara da Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

 

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=12&ArticleID=1165796&Date


 



Bu haber 528 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,280 µs