En Sıcak Konular

GUİZA'NIN OYNATILMAMA SEBEBİ BELLİ OLDU

24 Kasım 2009 10:36 tsi
GUİZA'NIN OYNATILMAMA SEBEBİ BELLİ OLDU Fenerbahçe'nin 14 milyon Euro’ya Mallorca’dan aldığı Güiza’nın Beşiktaş maçında kadrodışı kalmasının üstündeki sır perdesi tamamen aralandı.

2. Kezman vakası 
 
İşte derbi öncesi Samandıra’da yaşanan tatsız gelişme

İspanya formasıyla gol atan Güiza, derbiden önceki son idmanda kendisine yedek takımda yer verilince, maç yeleğini yere atıp doğruca evine gitti!

F.BAHÇE’NİN 14 milyon Euro’ya Mallorca’dan aldığı Güiza’nın Beşiktaş maçında kadrodışı kalmasının üstündeki sır perdesi tamamen aralandı. VATAN’ın pazar sayfalarında yer alan ’Güiza, idmanı terketti’ haberini şimdi daha da açıyoruz.. İsterseniz her şeyi baştan alalım..

GÜİZA, İspanya’nın çarşamba Avusturya ile yaptığı hazırlık maçının 46. dakikasında David Villa’nın yerine oyuna girip, 56’da gol atar, ardından da Hernandez’e asist yapar.. Müthiş bir özgüvenle Türkiye’ye dönüp çalışmalarına başlayan İspanyol yıldız, cuma günkü idmana da neşe içinde başlar. Açma-germe, koşu ve kondisyon çalışmalarının ardından geçilen çift kale maç için pozisyon alan Okçu, kendisine uzatılan yeşil yelekle darmadağın olur..

YEŞİL rengin anlamının ’yedek takım’ olduğunu bilen Güiza, formayı üstüne geçirmeden direkt olarak yere fırlatır ve doğru soyunma odasının yolunu tutar.. Ve ardından da kimseye haber vermeden kampı terkeder...

YANİ Güiza’nın Beşiktaş maçında olmamasındaki sebep açıklandığı gibi sakatlık değil, Okçu’nun kampı terketmesi..

‘MUTLUYUM’ DİYOR!

SON ilginç gelişme ise dün yaşandı.. Cuma günü kampı terkeden Güiza, fenerbahce.org’a dün “Burada çok mutluyum. Gerçekten sakatım, onun dışında söylenenlerin hepsi yalan” açıklamasını yaptı. Yorum sizin..

PEKİ bunlar size birisini hatırlattı mı? Mesela Kezman.. Bilindiği gibi Sırp yıldızın da yedeklikle ilgili isyanları olmuştu. 2007-08’deki 2-1’lik Kayseri maçında “Semih için sorun olmayabilir ama benim için yedeklik problem” diyen Kezman, 2-0 kazanılan A.Gücü maçında 75’te oyundan çıkınca da taksiyle evine dönmüştü.

Valencia Güiza için ‘Zigiç+PARA’ diyor

YEDEKLİĞİ kabul etmeyip Beşiktaş maçı kampını terkeden Daniel Güiza’nın Zigiç’le takas edileceği iddia edildi.. Tribalfootball.com’un haberine göre Valencia, F.Bahçe’nin Güiza’yı ocak ayında elden çıkarmak istediğini duyunca, hemen harekete geçti. İspanyol kulübünün yöneticileri, Güiza’yı almak için Zigiç’i sarı-lacivertlilere önermeye hazırlanırken Valencia, üstüne para da vermeye hazır..

HABERİN devamında ocakta yeniden açılacak olan transfer döneminde bu takasın büyük bir ihtimalle gerçekleşeceği yazıldı.  (FERUDUN NİĞDELİOĞLU / VATAN)

 

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://w9.gazetevatan.com/2_Kezman_vakasi/272532/5/Spor 



Bu haber 511 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,620 µs