En Sıcak Konular

NOBRE YİNE SUSKUN KALDI

1 Ocak 2008 13:26 tsi
NOBRE YİNE SUSKUN KALDI Beşiktaş'ta, golcü oyuncu Nobre, geçen sezonun ilk yarısındaki kötü performansını 2007-08 sezonun ilk bölümünde de tekrarladı.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 34 puanla dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta, golcü oyuncu Nobre, geçen sezonun ilk yarısındaki kötü performansını 2007-08 sezonun ilk bölümünde de tekrarladı.
     Geçen sezonun ilk yarısında ligde sadece 1 gol atabilen Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine 1 golde kalarak düşük bir performans gösterdi.
     Fenerbahçe'den büyük umutlarla siyah-beyazlı takıma gelen Mert Nobre, ortaya koyduğu performansla şu ana kadar beklenen patlamayı yapamadı.
     2006-07 sezonun ilk yarısında tek golde kalan Brezilya asıllı Türk oyuncu, ikinci yarıda ise performansını arttırmış ve 7 gol kaydetmişti.
     Geçen sezon ligde 8. haftada Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapılan ve 1-1 sona eren karşılaşmada takımının tek golünü atarak siyah-beyazlı formayla ligdeki ilk golünü kaydeden Nobre, ikinci yarıda rakip filelere bıraktığı 7 golle toplamda 8 gole ulaşmıştı.
     Yeni sezonda zaman zaman yedek kalan Mert Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine tek golde kaldı.
     Nobre, bu sezon ligdeki ilk golünü geçen sezon olduğu gibi 8. haftada atma başarısı gösterdi. Beşiktaş, 8. haftada Gençlerbirliği'ni BJK İnönü Stadı'nda 1-0 yenerken, karşılaşmanın tek golünü Nobre atmıştı. Bu golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşayan Nobre, daha sonraki haftaları ise boş geçti.
     Son iki sezonda ligin ilk yarısında etkisiz kalan Nobre, ikinci yarılara gollerle başlıyor.
     2005-06 sezonunda Fenerbahçe forması giyen siyah-beyazlı oyuncu, bu sezonun ikinci yarısında takımının Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği maçta 2 gol atarak iyi bir başlangıç yapmıştı.
     Beşiktaş forması altında geçen sezonun ilk yarısını tek golle kapayan Nobre, ikinci yarısına ise hat-trick yaparak başlamıştı. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'u 3-1 yendiği maçta takımının 3 golünü atan Mert Nobre, hat-trick yapmıştı.

Bu haber 414 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,079 µs