En Sıcak Konular

EMRE: ''ALEX HAGİ'DEN İYİ''

17 Kasım 2009 22:23 tsi
EMRE: ''ALEX HAGİ'DEN İYİ'' Emre Belözoğlu “Hagi’den çok şey öğrendim ama Alex istatistiksel olarak daha iyi” dedi.

Emre: "Alex daha iyi"

Emre Belözoğlu “Hagi’den çok şey öğrendim ama Alex istatistiksel olarak daha iyi” dedi.

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında ‘Alex’mi Hagi mi?’ sorusuna , “Hagi’den çok şey öğrendim ama Alex istatistiksel olarak daha iyi. Ama Hagi de çok önemli bir oyuncu” dedi.

Emre Belözoğlu Alex’in kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu belirterek “ İstatistiklere baktığınızda Türkiye’ye gelmiş en önemli oyunculardan biri Alex.. O olmadığında sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum. Onunla kendimi aynı kefeye koymuyorum”dedi.

Bu sezon maç ayırt etmeksizin çalıştıklarını belirten Emre, “Derbi maçların ayrı bir atmosferi oluyor. Beşiktaş’ta de bizde de kaliteli oyuncular var. Bu maçların favorisi olmaz ama avantajlı çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.

Geçen sene derbilerde iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Emre Belözoğlu “İnşallah bu sene de bu devam eder. Beşiktaş 7 puan geride olsa da ellerinden geleni yapacaklardır. Çok önemi bir maç” dedi.

Büyük maçlarda saha ve seyirci avantajı olan takımın kendisine önemli bir avantaj sağladığını ifade eden Emre Belözoğlu, “Kadıköy'ün, taraftarımızın bize yardımlarını yadırgamayız. Orada önemli maçlar kazandık. İnönü’ye de kazanmak için gideceğiz” dedi.

Beşiktaş’ın bu maçı kaybetmesi durumunda çok daha fazla şeyler kaybedeceğini belirten Belözoğlu “Beşiktaş'ı yarıştan ekarte etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ARA BİZE YARADI

Çok yoğun bir sezon başı kampı geçirdiklerini ifade eden Emre, “sezon başından bu yana sadece 1-2 gün izin yapmıştık. Ankaraspor'un ligden düşürülmesinden sonra bizim için iyi bir periyot oldu. İyi dinlendik sonra ağır antrenmanlar yaptık. 3 gün var önümüzde iyi çalışıp, geçen seneye göre daha iyi fizik gücümüz var. Derbiye dinlenmiş olarak çıkacağız” dedi.

CARLOS, GUİZA VE BORAL’IN GİTME SÖYLENTİLERİ

Son 1 aydır Roberto Carlos, Guiza ve Uğur Boral’ın takımdan gideceği yolunda söylentilerin oyununuzu nasıl etkilediği şeklindeki bir soruya ise Emre Belözoğlu, “Kendi içimizde bunları hiç konuşmuyoruz. İçeride kırılgan bir yapımız yok. Çok iyi arkadaşlığımız var. Arkadaşlarımızla böyle bir diyaloğa girmiyoruz. Tamamen hedefimiz şampiyonluk. Oynayan ve oynamayan tüm futbolcular Fenerbahçe formasının hakkını vereceklerdir” dedi. (Süleyman ARAT-Hürriyet)

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12973397.asp?gid=229

 



Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,093 µs