En Sıcak Konular

ENKE,DİNO VE ŞABAN'I HATIRLATTI

12 Kasım 2009 17:05 tsi
ENKE,DİNO VE ŞABAN'I HATIRLATTI Enke’nin intiharı Almanya’yı yasa boğdu. Enke’nin intiharından sonra, Sabri Dino ve Şaban Kartal isimleri hafızalarda tazelendi.

Sabri ile Şaban unutulmadı

Enke’nin intiharı Almanya’yı yasa boğdu. Milli file bekçisi için hayranları mum yakarak dua etti ve açılan anı defterine övgü dolu mesajlar yazıldı.
- Enke’nin intiharından sonra, Sabri Dino ve Şaban Kartal isimleri hafızalarda tazelendi. Beşiktaş’ın eski futbolcusu Şaban Kartal, aktif futbol yaşamından sonra ticaret hayatında beklediğini bulamadı. Evinden işine gitmek için çıkan Şaban Kartal, bodrumda elektrik kablosuyla kendisini astı ve yaşamına son verdi. (9 Eylül 1998)
- Beşiktaş’ın unutulmaz isimlerinde Sabri Dino, futbolu bıraktıktan sonra tekstil sektörüne girdi. Dino, işlerinin bozulması üzerine, Boğaz Köprüsü’nden atlayarak intihar etti. (14 Ocak 1990)
- Yunanistan’ın Diagoras Rodos takımında oynayan 25 yaşındaki Yannis Koskiniatis, teknik direktörün kendisini kadroya almaması sonucu intihar etti. (29.10.2008)
- Denizlispor (B) Genç Takımı futbolcusu 16 yaşındaki Ali Akyıldız, mezarlıkta kafasına sıktığı kurşunla intihar etti. (18.08.2006)

İntiharın ardından dram çıktı
Alman Milli Takımı ve Hannover’in kalecisi Robert Enke’in intiharı Almanya’yı yasa boğdu. Alman file bekçisini yakından tanıyan arkadaşları, Enke’nin son günlerde psikolojisinin çok bozuk olduğunu söylediler. 2 yaşındaki kızını kaybettikten sonra hayata küsen Enke’nin bir hafta önce mide kanseri olduğunu öğrendiği belirtildi. Haftasonu oynanan karşılaşmada forma giyen, Alman Milli Takımı’nın Dünya Kupası Finalleri için oynayacağı baraj maçlarında da kadroya dahil edilen Enke, salı günü trenin önüne atlayarak intihar etti.

13 günlük Fenerbahçeli
Enke, 2003-2004 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olmuş, 31 Temmuz 2003’teki sözleşmesinin ardından 10 Ağustos 2003’teki İstanbulspor maçında üç gol yeyince gönderilmişti. Alman file bekçisinin Fenerbahçe macerası sadece 13 gün sürmüştü. Fenerbahçe Kulübü, eski oyuncusu için başsağlığı mesajı yayınladı.

Veda mektubu bıraktı
İntihar ettiği belirtilen Alman Birinci Ligi takımlarından Hannover 96’nın ve Alman Milli Takımı’nın kalecisi Robert Enke’nin veda mektubu bıraktığı bildirildi. Polis sözcüsü Stefan Wittke, Enke’nin bıraktığı bir mektubun bulunduğunu belirtirken, içeriği hakkında açıklama yapmadı. Alman hükümetinin sözcü yardımcısı Christoph Steegmans, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in, Enke’nin eşine bir başsağlığı mesajı gönderdiğini ve üzüntüsünü dile getirdiğini ifade etti. Öte yandan Alman Milli Takımı’nın, Şili ile cumartesi günü oynayacağı karşılaşma iptal edildi. (Yeniçağ)

 

Kaynak-http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=26167

 



Bu haber 3,117 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,645 µs