En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ TRABZON'DA MADEN BULDU: 0-2

7 Kasım 2009 22:23 tsi
BEŞİKTAŞ TRABZON'DA MADEN BULDU: 0-2 Turkcell Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.Beşiktaş'a gilibiyeti getiren golleri 47. dakikada Fabian Ernst ve 90. dakikada Bobo kaydetti.

Turkcell Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

Beşiktaş'a gilibiyeti getiren golleri 47. dakikada Fabian Ernst ve 90. dakikada Bobo kaydetti. Kara-kartal bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi'ndeki Wolfsburg mağlubiyetini bir nebze unutturdu. Siyah-beyazlı takım bu galibiyet sonrasında 24 puan ile 3. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise 18 puanda kaldı ve 8. sıraya indi.

HAKAN ARIKAN DEVLEŞTİ

Beşiktaş'ın 2. kalecisi olan Hakan Arıkan, Rüştü'nün sakatlığından dolayı kadroda olamadığı Trabzonspor maçında sahaya ilk 11'de çıktı. Hakan, karşılaşma boyunca yaptığı başarılı kurtarışlarla maçın kahramanı oldu.

2. İKİ FARKLI GALİBİYET

Beşiktaş bu sezon ilk 2 farklı galibiyetini 2. hafta Antalyaspor'a karşı almıştı. O günden sonra siyah-beyazlı takım aldığı galibiyetleri 1 farkla kazandı. Bu akşam Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip bu sezonki 2. iki farklı galibiyetini almış oldu.

G0L DAKİKALARI:

48. DK .GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Ernst'in attığı gol ile 1-0 öne geçti...Beşiktaş'ta Ernst sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.Ernst ceza sahası dışında topu kaptı, kaleye baktı ve plase vuruşla topu kaleci Sylva'nın uzanamayacağı köşeye atarak topu ağlarla buluşturdu.
 
90.DK. GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Bobo'nun attığı gol ile durumu 2-0 yaptı...İsmail sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden pasını verdi Bobo topla buluştu bomboş pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.Trabzonspor'da Engin Baytar golden sonra hakeme itiraz edince Sarı Kart gördü.

BORDO-MAVİLİ TARAFTARLARDAN YÖNETİME TEPKİ

Trabzonsporlu taraftarlar 2-0'lık Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında siyah-beyazlı oyuncuları alkışlarla uğurladılar. Kendi yönetimlerine ise tepkili olan bordo-mavili taraftarlar teknik heyeti istifaya davet etti.

Broos: Beşiktaş haketmediği bir galibiyet aldı

Trabzonspor'un evinde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından bordo-mavili ekibin teknik direktörü Hugo Broos, Beşiktaş'ın haketmeyerek kazandığını söyledi.

Tecrübeli teknik adam Beşiktaş'ı çok iyi tanıdıklarının altını çizerek şöyle devam etti: "Maçın 80 dakikası bütün kontrol bizdeydi. Beşiktaş şanssız bir gol attı ama genel olarak bakarsak oyunun kontrolü bizdeydi. Bugün Beşiktaş hiç bir pozisyona girmeden maçı kazandı. Sürekli olarak kendi sahalarında beklediler. Hiç üzerimize gelmediler. Beşiktaş hiç haketmediği bir maç kazandı."

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu (6), Cem Satman (6), Alper Ulusoy (6)

TRABZONSPOR: 1 Sylva (5),18 Tayfun (5),4 Song (5),16 Egemen (6),3 Cale (5) (Dk. 84 Serkan),8 Selçuk (5) (Dk. 64 Alanzinho 5),6 Ceyhun (5), 20 Colman (6), 33 Gabric (5) (Dk. 54 Engin Baytar 6),10 Umut (6) , 9 Gökhan (5)

YEDEKLER: 35 Onur, 23 Giray, 11 Barış, 15 Ferhat

BEŞİKTAŞ: 84 Hakan (8), 20 İbrahim Toraman (6), 27 Ferrari (6) ,6 Sivok (7), 3 İsmail (7), 25 Uğur (5) (Dk. 46 İbrahim Kaş 5), 5 Fink (5) 28 Ernst (7), 17 Ekrem (6), 15 Tabata (5) (Dk. 46 Yusuf 6), 11 Nobre (5) (Dk. 76 Bobo 6)

YEDEKLER: 87 Korcan, 18 Necip, 19 İbrahim Üzülmez, 44 Erhan Güven

GOL:  Dk. 48 Ernst, Dk. 90 + 1 Bobo (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Dk. 46 Ceyhun, Dk. 90 + 1 Engin (Trabzonspor)

 

MAÇTAN NOTLAR

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı maçı protokol tribününde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ile birlikte, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Milletvekilleri, bürokratlar ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'le birlikte, Beşiktaş ve bordo - mavili yöneticilerde izledi.

ŞENER'DEN DEMİRÖREN'E DESTEK

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, son günlerde siyah - beyazlı taraftarla ciddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e destek verdi. Şener, Başkanların eleştirilme yerinin tribünler olmadığını belirterek, "Demirören'e ciddi haksızlıklar yapılıyor. Hatta bunun boyutu küfürlere kadar varıyor. Bunları hiç kimse tasvip etmez. Eğer başkanı sevmiyorsanız gidip kongrede oy vermezsiniz. Bu yapılanlar çok yanlış" dedi.

DEMİRÖREN GELMEDİ

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzon'a gelmedi. Maçı televizyon başında izleyen Demirören'in son Wolfsburg maçında yaşananlardan dolayı moralinin bozuk olduğu belirtildi. Beşiktaş'ı Trabzon'da yöneticiler Behçet Ümitlen, Hakan Aksoy ve Mario Berk temsil etti.

BEŞİKTAŞ'TA 6 EKSİK

Trabzonspor'la kritik bir maça çıkan Beşiktaş'ta, Nihat, Tello, Rıdvan, Holosko ve Rüştü sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, Serdar Özkan'da son dönemdeki düşük performansı nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Beşiktaş'ın aksine Trabzonspor da ise ameliyat olan Zafer Yelen dışında sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

DENİZLİ'DEN 5 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hafta içerisindeki Wolfsburg maçındaki 11'den 5 farklı isme Trabzonspor karşısında görev verdi. İbrahim Kaş, Bobo, İbrahim Üzülmez yedek kulübesinde otururken, Nihat ve Tello ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

YATTARA SÜRPRİZİ

Trabzonspor'da Teknik Direktör Hugo Broos, hafta içerisindeki antrenman performansından memnun kalmadığı Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'yı 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Bu futbolcuyla birlikte Broos, Tjikuzu, Ömer Aysan, kaleci Tolga Zengin ve sakatlığı devam eden Zafer Yelen'i kadroya almadı.

BROOS KAZANAN TAKIMI BOZMADI

Hugo Broos, geçtiğimiz hafta Kayserispor maçında 1 - 0 gerideyken Engin ve Yattara'yı oyun kenarına alıp Umut ve Selçuk'u sahaya sürmüştü. Bu dakikadan sonra karşılaşmayı 2 - 1 kazanan Trabzonspor'da Broos, Beşiktaş maçında da bu kadroyu sahaya sürdü.

BROOS'A AİLE DESTEĞİ

Bordo - mavili takımın Belçikalı teknik direktörüne Belçika'dan gelen eşi Cynthia Broos ve 3 arkadaşı da tribünden destek verdi. Maç öncesi horon gösterisini büyük bir ilgiyle isteyen Cynthia Broos ve arkadaşlarının Trabzon'u çok beğendiği öğrenildi.

TRİBÜNLER DOLDU

Trabzonsporlu taraftarlar Beşiktaş maçına yoğun ilgi gösterdi. Satışa sunulan biletlerin tümü tükenirken, üniversite öğrencisi yaklaşık 30 Beşiktaşlı taraftarda kendilerine ayrılan tribünden takımlarını destekledi.

MAÇ ÖNCESİ HORON GÖSTERİSİ

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Beşiktaş maçı öncesi horon ekibi gösteri yaptı. Protokol tribünü önünde yapılan gösteriyi taraftarlar büyük ilgiyle izledi. Bu arada karşılaşmaya basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Domuz gribi PANKARTI

Trabzonspor ile Beşiktaş sahaya, "Hastalar evden çıkmasın, grip yayılmasın" yazılı pankartla çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaptırılan pankartla Domuz gribi hızla yayıldığı vurgulandı.

 

Kaynak: Hürriyet Gazetesi,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12887109.asp?gid=229



Bu haber 638 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,523 µs