En Sıcak Konular

KATLANABİLİR KOŞU BANDI İLE EVDE YER PROBLEMİNE ARTIK SON!

5 Kasım 2009 12:58 tsi
KATLANABİLİR KOŞU BANDI İLE EVDE YER PROBLEMİNE ARTIK SON! Life Fitness tarafından geliştirilen yeni F3 katlanabilir koşu bandı fitness tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Life Fitness tarafından geliştirilen yeni F3 katlanabilir koşu bandı fitness tutkunlarının beğenisine sunuluyor.  Geniş bir alana ve büyük bütçeye ihtiyaç duymadan,  her fitness seviyesindeki kullanıcılara uygun tasarlanan Life Fitness F3 katlanabilir koşu bantları göz kamaştırıyor.
 
Her tasarımıyla fitness sektörüne yön veren Amerikan markası Life Fitness, F3 katlanabilir koşu bandı ile yine adından söz ettiriyor. Life Fitness F3 koşu Bandı, katlanma özelliği ile kaliteden ödün vermeyen sistemiyle türünün ilk örneği olmaya devam ediyor. Life Fitness F3, bugüne kadar yer probleminden ötürü çok tercih edilmeyen koşu bantlarına kesin çözüm getiriyor.
 
Özel katlanma mekanizması sayesinde alt üniteyi meydana getiren motor ve bandın tek bir blok halinde katlanabilmesi sayesinde bant kısmında ortaya çıkabilecek gevşeklik ve kayma sorunlarına bağlı olarak meydana gelen motor arızaları artık tarih oluyor.
 
Yağlama gerektirmeyen bant sistemi, 10 yıl garantili 3 HP ultra sessiz çalışan motoru, eklemlere binen yükü %30 oranında azaltan ve bu konforu ömür boyu sürdürmeyi garanti eden patentli Flexdeck esnek zemin sistemi, başarısı kanıtlanmış Life Fitness egzersiz programları, nabzınızı en doğru ölçümlerle takip edebilmenize olanak veren el sensörleri, kolayca katlanabilmesini sağlayan hidrolik sistemi, görüntü kirliliği yaratmayan logolu şık alt kaplaması ve Life Fitness markasının sağladığı güven duygusu ile F3 yeni egzersiz arkadaşınız olmaya aday…

 

eksweb.com

Barbaros Bulvarı Konak Apt. No: 32/5 Balmumcu İstanbul Telefon: 0 212 213 36 37

EKS DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

Dünyanın en önde gelen bilgisayarlı kondisyon ve fitness cihazları üreticisi Life Fitness’ın Türkiye Mümessili ve Genel Distribütörü olan EKS, 1989 yılından beri hizmet vermektedir. Kişisel kullanımlara uygun ev tipi cihazlar, salonlar, fitness ve kondisyon merkezleri, sağlık ve güzellik kuruluşları, oteller ve turistik tesisler, şirket merkezleri, askeri kuruluşlar, okullar, siteler gibi değişik amaçlı yerler için ticari modeller sunan EKS, uygun modellerin seçiminden cihazların yerleşim planlarının hazırlanmasına kadar hemen her konuda yatırımcılara yardımcı olmaktadır. EKS ayrıca Hammer Strenght ağırlık cihazlarının, Peak Pilates pilates cihazlarının, LeMond Spin bisikletlerinin, VibroGym titreşimli egzersiz cihazlarının da Türkiye Mümessili ve Genel Distribütörüdür.
 



Bu haber 2,788 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,067 µs