En Sıcak Konular

''APO'NUN KEYFİ VE SAĞLIĞI SON DERECE İYİ VE YENİ MEKANINDA GAYET HUZURLU''

5 Kasım 2009 16:45 tsi
''APO'NUN KEYFİ VE SAĞLIĞI SON DERECE İYİ VE YENİ MEKANINDA GAYET HUZURLU'' Bütün bu konfordan sonra, artık hiç kimsenin Abdullah Öcalan zehirlendi, cezaevinde kötü muamele gördü, hakları elinden alındı, ağır tecrit altında vb bahaneler uydurması herhalde abesle iştigal olur.

ABDULLAH ÖCALAN’A CEZAEVİNDE KÖTÜ DAVRANILDI, ZEHİRLENDİ, SAĞLIĞIYLA İLGİLENİLMİYOR GİBİ SUDAN BAHANELERE İNANAN, BUNDAN YOLA ÇIKARAK HALKI PROVOKE EDEN VE TERÖRE SEBEP OLANLARA DUYURULUR:

“Apo’nun keyfi ve sağlığı son derece iyi ve yeni mekanında gayet huzurlu!”

İmralı Adası’nda çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan’ın 8 mahkumla birlikte kalacağı İmralı F Tipi Cezaevi’nin girişine Atatürk Büstü konulduğu ve direklere bayrak asıldığı bildirildi. Bahçesi çiçeklendirilen cezaevinin duvarlarına, Atatürk’ün yurt ve ülke sevgisini içeren vecizeleri yazılı tablolar asıldı. Öcalan’ın çeşitli cezaevlerinden gelecek 8 mahkumla birlikte yerleşeceği İmralı F Tipi Cezaevi’nin hemen yanına 2 yıl önce yıkılan caminin de tek minareli olarak yeniden yapıldığı belirtildi.
Öcalan’ın İmralı’da 5 milyon dolar harcandığı söylenen ve 1000 metrekare alana kurulan F Tipi Cezaevi’ne bazı eksikliklerin giderilmesinin ardından nakledileceği kaydedildi. Adalet Bakanlığı’nın bu cezaevinde görev yapacak 40 personeli de İmralı’ya gönderdiği, Öcalan’ın yalnızlığını giderecek iyi halli PKK’lı 8 mahkumun kimler olduğunun da kesinleştiği açıklandı. Öcalan ve diğer PKK’lıların, cezaevinde hepsi tek kişilik olan 9 ayrı koğuşta kalacakları vurgulandı. Öcalan’ın 7 metrekarelik koğuşunun tek minareli camiinin hemen yanında ve içerisinde yatağı, buzdolabı ve televizyonunun bulunacağı, önümüzdeki günlerde İmralı’daki personel için ibadete açılacak camiden 5 vakit ezan okunacağı açıklandı.
Bu arada Abdullah Öcalan’ın, nakledileceği İmralı F Tipi Cezaevi’nde 10 yıllık yalnızlığının da son bulacağı, kaldığı koğuşun açıldığı havalandırmaya çıktığında, aynı yere açılan koğuşlarda kalan 3 PKK’lı ile görüşebileceği ise yeniliklerden bazıları. Öcalan’ın hobi odasına gitmeyi istemesi halinde, günün belli saatlerinde diğer 8 PKK’lı mahkumla orada buluşup görüşebilmesi de mümkün. Yani Öcalan’ın canı sıkılmasın da psikolojisi bozulmasın diye her şey düşünülmüş.
Öcalan’a ve arkadaşlarına bu kadar imkanlar sağlanırken güvenlikleri de tabi ki unutulmamış. İmralı F Tipi Cezaevi’nde güvenlik en üst seviyede sağlanırken, mahkumların günün 24 saati kameralar ile görüntüleneceği, cezaevinin dışı ve çevresine güvenlik kameralarının yerleştirildiği, mahkumların avukat ve yakınlarının ziyaretleri için görüşme odasının hazırlandığı, her hafta avukatlarla açık görüşme, yakınlarla 15 günde bir cam bölme arkasından görüşmelerin sağlanacağı da dikkat çekici ayrıntılardan bazıları.
Bütün bu konfordan sonra, artık hiç kimsenin Abdullah Öcalan zehirlendi, cezaevinde kötü muamele gördü, hakları elinden alındı, ağır tecrit altında vb bahaneler uydurması herhalde abesle iştigal olur. Türkiye insan haklarına saygılı, medeni, çağdaş ve vicdanlı bir ülkedir. Yıllarca bunca şehit vermesine rağmen, terörün başına bile insancıl davranmaktadır. Bunu anlamayan, anlamak istemeyen, bilmeyen ya da bildiği halde provokasyondan vazgeçmeyenlere duyurulur!

Helin Demir
helindem@mynet.com



Bu haber 711 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,310 µs