En Sıcak Konular

ZİCO: 2007 UNUTAMAYACAĞIM BİR YIL OLDU

31 Aralık 2007 16:53 tsi
ZİCO: 2007 UNUTAMAYACAĞIM BİR YIL OLDU Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2007 yılının kendisi için unutulmaz bir yıl olduğunu söyledi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2007 yılının kendisi için unutulmaz bir yıl olduğunu söyledi.
     Samandıra Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı çalıştırıcı, Türkiye'ye geldiğinde hedefleri olduğunu vurgulayarak, ''2007 benim için hiçbir zaman unutmayacağım bir sene oldu. Şu ana kadar futbol yaşamımda birçok başarı elde etmiş olabilirim ama burada da başarıya devam etmek istedim. Fenerbahçe gibi büyük ve hedefleri olan bir kulüpte, güzel insanlarla çalışıyorsunuz ve sonunda da başarılar geliyor. Her açıdan benim için çok olumlu bir sene oldu'' dedi.
     Zico, Brezilya gazetelerinde yer alan Ronaldo ile ilgili demeçlerine de açıklık getirerek, ünlü futbolcu hakkında Brezilyalı gazetecilerin sorularını cevapladığı söyledi.
     Ronaldo hakkında Brezilya gazetelerinde de 'Fenerbahçe'nin almak istediği şeklinde' haberler çıktığını kaydeden Zico, '''Ronaldo dünyadaki herhangi bir takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir futbolcudur' dedim. 'Ronaldo'yu isteyen bir kulüp istediğini açıklar. Fakat Fenerbahçe'den açıklama gelmediğine göre, demek ki Fenerbahçe ilgilenmiyor' dedim. Benim Ronaldo konusunda yönetimle herhangi bir görüşmem olmadı. Yönetimin de ilgilendiği yönünde bana bir görüşü olmadı. Bu demek oluyor ki, Fenerbahçe Ronaldo ile ilgilenmiyordur'' diye konuştu.
     Zico, ''Tümer'in askerlik, Appiah'ın sakatlık durumu var. Transfer düşünüyor musunuz?'' şeklindeki soruyu ise şöyle yanıtladı:
     ''İlk başta bu iki futbolcunun durumlarının kesinleşmesi gerekiyor. Appiah'ın sakatlık, Tümer'in ise kişisel bir sıkıntısı var. Kesin netleştikten sonra bu iki oyuncunun birinin ya da ikisinin oynayamayacağı haberini alırsak, en azından bir tane oyuncu takviyesi isteyebiliriz.''

Bu haber 390 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,456 µs