En Sıcak Konular

TOPTAN: ÖNÜMÜZDE ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV DAHA VAR

31 Aralık 2007 12:38 tsi
TOPTAN: ÖNÜMÜZDE ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV DAHA VAR TBMM Başkanı Köksal Toptan; "Meclisimizin iktidar ve muhalefetiyle yoğun bir çalışmanın ardından, toplumun tüm kesimlerinin uzlaştığı yeni anayasayı, Türkiye'ye kazandıracağına inanıyorum'' dedi.

ANKARA - TBMM Başkanı Köksal Toptan, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılın daha geride bırakıldığını, umut ve coşkuyla yeni bir yıla girildiğini belirterek, ''Şimdi önümüzde çok önemli bir görev daha bulunuyor; bu dönem Meclisimizin iktidar ve muhalefetiyle yoğun bir çalışmanın ardından, toplumun tüm kesimlerinin uzlaştığı yeni anayasayı, Türkiye'ye kazandıracağına inanıyorum'' dedi.
     Toptan, yayımladığı yeni yıl mesajında, geride bırakılan yılın, Türkiye için büyük değişimlerin yaşandığı iz bırakan bir tarih kesiti olduğunu belirterek, büyük bir demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirilen milletvekili genel seçimleri ile önemli bir demokrasi sınavının başarıyla geçildiğini bildirdi.
     Toptan, ''Yeni oluşan 23. Dönem Parlamentosu, çalışmalarının hemen başında çok tarihi bir seçim yaptı ve 11.Cumhurbaşkanını belirledi. Ardından kurulan 60. Hükümet, Meclisimizden güvenoyu almış, ülkemizin sorunlarını çözme yolunda çalışmalarına başlamıştır.
     Böylesine önemli görevleri kısa sürede yerine getiren Meclisimiz, ülkemizin temel sorunlarını çözme, demokrasiyle taçlanmış Cumhuriyetimizin tüm niteliklerini koruyup daha da ilerilere taşıma konusunda gayretle çalışmaktadır.
     Yüce Meclisimiz, gelecek kuşakların kaderini şekillendiren tarihi yasaları büyük bir tempoyla çıkardı'' ifadesini kullandı.
     Milli iradenin sembolü olan Meclisin aldığı her kararın, ülkenin daha demokratik ve özgür bir yapıya kavuşmasını sağladığını belirten Toptan, ''Şimdi önümüzde çok önemli bir görev daha bulunuyor; bu dönem Meclisimizin iktidar ve muhalefetiyle yoğun bir çalışmanın ardından, toplumun tüm kesimlerinin uzlaştığı yeni anayasayı, Türkiye'ye kazandıracağına inanıyorum'' dedi.
     Toptan, terörle mücadelede önemli başarılar elde edildiğini de bildirerek, ''Parlamentomuzun Hükümete, Hükümetin de Türk Silahlı Kuvvetlerine verdiği yetki ve görev çerçevesinde operasyonlar düzenlenmektedir. Yeni yılda terör olaylarının azalacağını ümit ediyorum'' ifadesini kullandı.


Bu haber 378 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,078 µs