En Sıcak Konular

ARSLAN AĞIR HASARLI

27 Ekim 2009 10:24 tsi
ARSLAN AĞIR HASARLI Saracoğlu’nda derin ‘yara’ alan Cimbom’da taşlar yerinden oynuyor

G.Saray’ı fena dağıttı 
 
Saracoğlu’nda derin ‘yara’ alan Cimbom’da taşlar yerinden oynuyor

İşte ağır ‘hasarlı’ Aslan’ın kaza raporu:

F.BAHÇE’YE ligde üst üste 10. kez Kadıköy’de yenilen G.Saray’da hasar çok büyük. Yönetim, Rijkaard ve futbolcular ağır mağlubiyetin ardından adeta dağıldı. Kaptan Arda’nın sürekli gerileyen saha içi performansı, Elano ve Hakan Balta’nın Ayhan Akman ile saha içinde girdiği sert diyaloglar, Kader Keita’nın bütün uyarılara rağmen kırmızı kart görmesi, maç öncesi olaylarda yönetimin hiçbir şey yapamaması hatta o dakikalarda statta bile olmayışı G.Saray’ın canını oldukça sıkacak... İşte G.Saray’ın madde madde nasıl dağıldığı...

1 RIJKAARD hâlâ Türkiye’yi tanıyamadı. F.Bahçe’nin sert oynayacağını tüm Türkiye biliyorken sahaya yine 4-2-4 dizilişinde yumuşak bir 11 çıkarttı. Arda ve Keita’nın tansiyonunu düşüremedi. Kewell’ı yanında çok oturttu. Kredisini kaybetti. Çünkü herkes ondan birşeyleri değiştirmesini bekliyordu. Kadıköy’de hiçbir şeyin değişmediği ortaya çıktı. Rakip analizi konusundaki yanlışları Rijkaard’ı çok hırpalayacağa benziyor.

2 YÖNETİM yine sesini soluğunu çıkartamadı. Maçtan önce hakemin başının yarılmasına rağmen maçın oynatılması büyük tartışmalara yol açtı. G.Saray’dan kimse bu olaya müdahale edemedi. Çünkü yönetim olaylar sırasında statta değildi. Otobüsleri Kadıköy’de kaybolmuştu. Statta bulunan Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ elleri bağlı olayları seyrettiler.

3 BAROS’UN ayağında kırık var. En az 2 ay yok. Keita 3 maç ceza alacak. Ve bu iki futbolcunun alternatifleri ’yarım adam’ Nonda ve artık G.Saray taraftarının takımda görmek istemediği Aydın Yılmaz... Taraftardan Servet, Hakan Balta, Ayhan ve Arda’ya da tepki var.

4 TRANSFER politikasındaki yanlışlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Elano’nun beklenileni verememesi, Linderoth’un 2.5 yıldır ayağına top sürmemesi, orta alandaki boşluğun doldurulamaması, defansta herkes yabancı beklerken Gökhan Zan’ın alınması tartışılmaya başlandı. Sezon başında gelen iyi skorlarla bunlar göze batmıyordu ama F.Bahçe maçında şapka düştü kel göründü.

5 ARDA hayâl kırıklığı yarattı. G.Saray’ın kaptanı, Metin Oktay’ın veliahtı olarak görülen Arda’nın hiçbir iyi F.Bahçe maçının olmaması, sürekli kavga etmesi ve performansında büyük düşüş genç yıldızı G.Saraylılar’ın gözünde tartışılır hale getirdi. (HALİD KAYACAN / VATAN)

Kaynak: Vatan gazetesi,http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=267334
 



Bu haber 508 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,971 µs