En Sıcak Konular

TOPÇU:''HÜKÜMET EŞKIYANIN RACONUNA DİZ ÇÖKMÜŞTÜR''

26 Ekim 2009 10:06 tsi
TOPÇU:''HÜKÜMET EŞKIYANIN RACONUNA DİZ ÇÖKMÜŞTÜR'' Yalçın Topçu: "Hükümet Habur’da eşkıyanın raconuna diz çökmüştür. Milletin bu raconu kabul etmesi mümkün değildir ve kabul etmeyecektir''dedi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet,Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse'yi ziyaret etti. 

YALÇIN TOPÇU: “HÜKÜMETİN KILAVUZU ATLANTİK ÖTESİNDEN KARA KARGA”  

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, “AKP hükümetini sözde açılımlar konusunda bir kez daha uyardı. Topçu, hükümetin kendisine Atlantik ötesinden kılavuz tuttuğunu kaydederek “Kılavuzunuz kara karga. Kılavuzunuz Atlantik ötesinden. Eşkıyayı muhatap almayın, kökünü kazıyın” dedi.

Şehit Aileleri Federasyonu’nun Sezenler sokaktaki merkezine parti Genel merkezinden kalabalık bir partili grubu ile birlikte yürüyerek geçen Yalçın Topçu’yu Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse karşıladı.

Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse açılımdan bahseden hükümetin bir ihanet içerisinde olduğunu kaydederek teslim olanların pişmanlık yasasından yararlanmak yerine adeta hükümeti teslim alırcasına gelmesi şehit ailelerini ve sağduyulu kamuoyunu derinden üzdüğünü söyledi. Hamit Köse gerekli yerlere suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti. Köse, bu konuda her zaman kendilerine destek olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu’ya teşekkür etti.

Yalçın Topçu yaşanan olaylarda herkesin gözünden kaçan bir nokta olduğunu, üstünde üniforması, ağzında sözü ile gelen eşkıyanın kurulan mobil mahkeme ile ‘suçsuzsunuz’ denerek serbest bırakıldığını ancak 221. madde gereği terör örgütü üyesi olmanın suç olduğunu ve bu maddenin Büyük Türk Milletinin gözü önünde çiğnendiğini belirtti. Şehit ailelerinin yapacağı suç duyuruları ile Türk milletine öncülük ettiğini işaret eden Yalçın Topçu Büyük Birlik Partisi olarak buna destek olacaklarını da sözlerine ekleyerek şöyle devam etti; “Büyük Türk Milletinin hiçbir ferdi, kardeşlerini kaybeden bizler, hiçbirimizin gözü ciddi yaşlı kalbi ciddi buruk değil.  Biz vatan için millet için bayrak için devlet için ezan için canlarımızı ve canımızı vermeye millet olarak hazırız. Millet olarak bizi üzen, burkan, perişan eden bizi feryat ettiren canlarımızın vatan için şehit olması değil, canlarımız şehit olduktan sonra başlarımıza gelen işlerdir.”

Hükümetin kendisine Atlantik ötesinden, kara kargadan bir kılavuz belirlediğini, tuttukları yolun doğru olmadığını defalarca söylediklerini hatırlatan Yalçın Topçu, “Demokratikleşme mi bireysel özgürlükler mi diyorsunuz, yolu bu değil. Yolu eşkıyayı muhatap almadan oturun anayasayı değiştirin. Devleti ebed milleti esas insanımızı öncelik alan bir anayasa yapın.  Kılavuzunuz Atlantik ötesinden. Şimdi bağıran muhalefetle birlikte alkışladınız Meclis’te elin adamını. Yapmayın bunu, bu doğru değil. Eşkıyayı muhatap almayın. Yapmanız gereken 28 yıldır millete bela olan bu eşkıya sürüsünü tekne kazır gibi kazımak. Önce bir kazı ondan sonra ne yapacaksan onu yap” dedi.

HÜKÜMET HABUR’DA EŞKIYANIN RACONUNA DİZ ÇÖKMÜŞTÜR.     

Hükümeti her fırsatta uyardıklarını söyleyen Yalçın Topçu “Anlamadı bu hükümet. Yılanlarla birlikte karganın koyduğu yol haritasını uyguladı. Neticede Habur’da yılan yılanlığını yaptı, hükümeti Büyük Türk Milletinin huzurunda ağız üstü yere çaktı. Hükümet Habur’da eşkıyanın raconuna diz çökmüştür. Milletin bu raconu kabul etmesi mümkün değildir ve kabul etmeyecektir” diye konuştu.

Başbakan seslenen Yalçın Topçu, “ Barış, demokrasi adına başı bitli ayağı şalvarlı, yuları dışarıdan olan eşkıyaya bu memleketi siz teslim edemezsiniz. Orada duracaksın. Orada seni Büyük Türk Milleti, Alperenler, şehitler ve gaziler durduracak. Burada yapman gereken dediğin gibi ‘sil baştan’ yapmak. Büyük Türk Milletinin dediğini yap, Büyük Birlik Partisi’nin dediğini yap. 28 yıldır milletin başına bela olmuş eşkıyayı kazı at. Bin tane özel hukuku olan özel kanunu olan yağız Anadolu delikanlısını sal bunların üstüne. İdamı geri getiriyorum de” dedi.   

HABUR’DA YIKILDIN, ARDAHAN’DA YIKILMA!

Başbakanın Ermenistan “Açılımı” noktasında yanlış yaptığını ifade eden Yalçın Topçu, “Habur’da yıkıldım aklın başına gelmediyse hiç olmazsa Ardahan sınır kapısında yıkılma” dedi.  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun gezdiği yerlerde Moskova antlaşmasına atıfta bulunduğun dikkat çeken Yalçın Topçu, “ Bu nasıl büyük bir gaf. Sayın Bakan mevcut diaspora destekli Ermeni hükümeti sizin ifade ettiğiniz Moskova antlaşmasına uyacak ise ne diye Ermeni tezlerinin yanında net bir şekilde tavır sergileyen İsviçre’nin başkenti Zürih’te ikinci bir antlaşma yapmaya kalktın” şeklinde konuştu.

Bu iki konuda Meclis’e olağanüstü bir görev düştüğünü söyleyen Yalçın Topçu, iktidarı muhalefetiyle Büyük Türk Milletinin vicdanının doğrulayacağı ve milletimizin devletimizin menfaatlerine sonuç bulacağı bir deklarasyon yayınlayarak gerekli düzenlemeleri yapmaları gerektiğini kaydetti.  

Ziyarette Büyük Birlik Partisi Genel Sekreteri Mustafa Destici şehitler için Kuran-ı Kerim okudu.

Ziyaret sonrası Yalçın Topçu Şehit Aileleri Federasyonu’nun şeref defterini imzaladı. Yalçın Topçu deftere şunları yazdı:

“Değerli Başkan Hamit Bey yönetiminin Habur rezaletinde Büyük Türk Milletinin gösterdiği duyarlılığı şehitlerimizin aileleriyle paylaşmaya, anlatmaya geldik. Büyük Türk Milletinin şehitlerinin ruhaniyetiyle birlikte PKK arkasındaki yedi düvele karşı tek bayrak tek millet tek vatan tek devlet tek dil esasında kararlılığımızı kamuoyu huzurunda bir kere daha bildirmeye geldik. Hep beraber hep birlikte milletçe tekrar haykırıyoruz; Şehitler ölmez vatan bölünmez”

Ziyarete Büyük Birlik Partisi Genel Sekreteri Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcıları Üzeyir Tunç, Hakkı Öznur, Remzi Çayır, MKYK üyesi Zeki Çatlı, Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozok ve il yöneticileri, Alperen Ocakları temsilcilerinin yanı sıra pek çok partili de katıldı.

Kaynak: bbp.org.tr-http://www.bbp.org.tr/news_detail.asp?newID=240&newTitle=YALÇIN%20TOPÇU:%20“HÜKÜMETİN%20KILAVUZU%20ATLANTİK%20ÖTESİNDEN%20KARA%20KARGA”
 



Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,064 µs