En Sıcak Konular

TOPÇU: ''MİLLETİMİZ CUMHURİYET BAŞSAVCILARINDAN GÖREV BEKLİYOR''

22 Ekim 2009 20:56 tsi
TOPÇU: ''MİLLETİMİZ CUMHURİYET BAŞSAVCILARINDAN GÖREV BEKLİYOR'' BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu,"Kamuoyunca ve Büyük Türk Milletinin vicdanında tescille bilinen eşkıyanın sözcüsü güya siyasetçiler ve onların güya partisi 19 Ekim’de Habur’da suçüstü yakalandılar" dedi.

“MİLLETİMİZ CUMHURİYET BAŞSAVCILARINDAN GÖREV BEKLİYOR”

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Bugün gazetesi Ankara temsilcisi Adem Yavuz Arslan ve Kanaltürk Ankara temsilcisi Sami Dadağlıoğlu’nu ziyaret etti.
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ile birlikte BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici ve Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç’un da katıldığı ziyarette Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadet süreci ile ülke gündemi hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Ziyarette Habur Sınır kapısında son günlerde yaşananları değerlendiren Yalçın Topçu şunları ifade etti: “Yarın bir gün "beni serbest bırakın müzakere edelim" zeminini tasarlayan İmralı'daki eşkıya başının elindeki yol haritası ile terörü son buldurmak isteyen Hükümet, konuk ağırlar gibi devlet yetkililerinin de hazır bulunduğu karşılama görüntüleri ile yetmiş iki milyon büyük Türk Milletinin ve şehit ailelerinin yüreğini kanatmıştır. Bunlar terör örgütü üyesi olduklarını söylevleri, elbiseleri ve tüm hareketleri ile vurguladılar. Hukuk harekete geçerek bunları terör örgütü üyesi olarak yargılamalı. Bir diğer taraftan da kamuoyunca ve Büyük Türk Milletinin vicdanında tescille bilinen eşkıyanın sözcüsü güya siyasetçiler ve onların güya partisi 19 Ekim’de Habur’da suçüstü yakalandılar. Bölücü terör örgütünü meşrulaştırarak aynileştirdiler. Bu noktada hem bu güya parti ve mensuplarına hem de çanak tutan siyasi iktidara savcılarımızın harekete geçip geçmeyeceğini Büyük Türk Milleti merakla beklemektedir. Bölücü terörle hayatını kaybeden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz ile Büyük Türk Milletinin tamamı Cumhuriyet Başsavcılarımızdan görev bekliyor. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımızdan görev bekliyor. Mağdur olan milletimizin isteği adalettir.”
Ziyaret sonrası Yalçın Topçu, Adem Yavuz Arslan ve Sami Dadağlıoğlu’na Alperen Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan “21. yüzyılda Bir Alperen Muhsin Yazıcıoğlu” isimli kitabı hediye etti.

Kaynak: bbp.org.tr-http://www.bbp.org.tr/news_detail.asp?newID=237&newTitle=“MİLLETİMİZ%20CUMHURİYET%20BAŞSAVCILARINDAN%20GÖREV%20BEKLİYOR” 



Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,760 µs