En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ DERİNDEN GELİYOR: 0-1

25 Ekim 2009 08:46 tsi
BEŞİKTAŞ DERİNDEN GELİYOR: 0-1 Beşiktaş eksiklerle gittiği ve eksikleri olan Eskişehir maçından tek gol ve üç altın puanla ayrıldı.

KARTAL DAĞ AŞTI  1-0

ZORLU ESKİŞEHİR DEPLASMANINDA ZORLANAN BEŞİKTAŞ’I EKREM DAĞ’IN GOLÜ KURTARDI

Beşiktaş’ın efsane kaptanı Rıza Çalımbay’ın Es Es’i oyun bozan futbol anlayışı ile Beşiktaş’a 84 dakika direndi. Bir anlık defans hatasını Ekrem affetmedi

İLK DEVRE İŞKENCE GİBİ

Beşiktaş eksiklerle gittiği ve eksikleri olan Eskişehir maçından tek gol ve üç altın puanla ayrıldı. İkinci yarının ikinci bölümüne kadar son derece kalitesiz bir karşılaşma vardı Eskişehir’de. 8. dakikada Nihat’ın pasında içeri hareketlenen Ekrem’in vuruşu Ivesa’dan geri geldi. Sonrasında Bülent Kocabey ceza sahası içinde topla buluştu ve dönüp sert vurdu, ancak isabetsizdi. 24’te Nihat sol çaprazdan sert vurdu, fakat Ivesa gole izin vermedi. 32’de Beşiktaş Tello, Uğur ve Bobo’yla sol kanattan etkili paslarla geldi; son vuruşu yapan Uğur’un şutu kalecide kaldı. 43’te Uğur’un sağ çaprazdan sert şutu da El Saka’ya çarpıp dışarı gidince ilk yarı golsüz sona erdi.

EKREM GÜLE OYNAYA

Maç ikinci yarıda açılır ümitlerimiz de boşa çıktı. 70. dakikaya kadar not almaya değer tek pozisyon göremedik sahada. Bu dakikada Erhan’ın on sekiz içinden sert vuruşu çok üstten autu boyladı. 77’de Tello’nun sol kanattan yaptığı ortada top kaleci Ivesa’yı da geçti; Nobre kale önünde bomboş kalmasına rağmen zor olanı yapıp meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi. 84’te İbrahim Toraman’ın uzun kafa vuruşunda Ekrem defansın ardına sarktı, önce Doğa’yı geçti sonra Ivesa’nın altından geçen topu bomboş durumda filelerle buluşturdu: 1-0. Sonrasında Bülent Kocabey’in vuruşunu Rüştü çeldi, Burak boşta kalan topu içeri doldurdu; Adem boş pozisyonda dışarı vurdu. Uzatmada Vucko’nun kafa vuruşunu da Rüştü çelince maç bu sonuçla sona erdi. (Bilgehan CAN)


*ESKİŞEHİR - 0
Ivesa 5
Koray 5
El Saka 4.5
Vucko 5
Murat 5
(Nadareviç dk.86) ?
Doğa 4.5
Sezgin 5
Burak 5
Bülent Kocabey 5.5
Volkan 4
(Adem dk.73) 4.5
Mehmet Yılmaz 4.5


YEDEKLER:
Atilla
Arda
Hüseyin
Veysel
Selçuk
T.D.: Rıza Çalımbay

*BEŞİKTAŞ -1
Rüştü 6.5
Ekrem 7
İbrahim Kaş 6
İbrahim Toraman 6
İbrahim Üzülmez 5.5
Uğur 5.5
Fink 5
Nihat 4.5
(Necip dk.90+3) ?
Tabata 4
(Erhan dk.46) 5
Tello 5
Bobo 5
(Nobre dk.73) 5

YEDEKLER:
Hakan
İsmail
Erkan
Serdar Özkan

T.D.: Mustafa Denizli

GOL: Ekrem (dk.84)
SARI KARTLAR: Doğa, Bülent Kocabey, El Saka, Adem, Ivesa (Eskişehir), Uğur, İbrahim Toraman (Beşiktaş) HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Erhan Sönmez, Mustafa E. Eyisoy

MUSTAFA DENİZLİ: Kazanmak mutlu etmiyor

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Eskişehir deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, “Futbol olarak çıkışta değiliz ama mücadele olarak, kazanma arzusu olrak, istek olarak çıkıştayız” dedi. 3 günde, 4 günde bir zorlu maçlar oynadıklarını hatırlatan Denizli, “Önemli bir galibiyet aldık. İyi oynamadığımız maçtan sonra ben futbolcularıma hiç teşekkür etmedim. Mutlu da olmuyorum. Bugün mücadele için teşekkür ediyorum. Sadece kazanarak mutlu olan biri değilim” şeklinde konuştu.

BATUHAN HAZIR DEĞİL

Tecrübeli çalıştırıcı, Batuhan hakkında sorulan bir soruya, “Batuhan fizik olarak hazır değil. Bu formayı hak edecek çizgiye geldiğinde formayı giyer” cevabını verdi. Denizli, F.Bahçe-G.Saray derbisiyle ilgili ise, “Kadıköyde olan derbiler son yıllarda F.Bahçe’nin üstünlüğüyle geçiyor. G.Saray’ın da iyi futbol oynamaya elverişli futbolcuları var” şeklinde konuştu. Bu arada Denizli, açıklaması sırasında toplantının yapıldığı odanın camına Eskişehirsporlu taraftarlar tarafından vurulması üzerine toplantıyı terketti.

Seriye devam
Beşiktaş’ta Sivok, Ernst ve Ferrari kart cezaları, Batuhan, Rıdvan, Holosko ve Yusuf da sakatlıkları sebebiyle Eskişehir’e karşı forma giyemezken, alınan 3 puan siyah-beyazlıları havaya soktu. Siyah-beyazlılar, aldıkları galibiyetle hem Eskişehir’i 2 puanla geride bıraktı, hem de yükselişini sürdürdü. Denizli ve Kasımpaşa galibiyetlerinin ardından Wolfsburg deplasmanından da 1 puan çıkarmayı başaran Beşiktaş yenilmezlik serisini de 4 maça çıkarmış oldu.


Mücadele güzeldi
Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Üzülmez, “Böyle kötü oynadığımız maçlarda mücadele ederek kazanmamız gerekiyor. Eksiklerimize rağmen iyi mücadele ettik. Bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Bu galibiyetin önemini ilerleyen haftalarda daha da iyi anlayacağız” şeklinde konuştu.

Önemli olan 3 puan
Eskişehir karşısında attığı golle takımına altın değerinde bir 3 puan kazandıran Ekrem Dağ, önemli olanın kazanmak olduğunu vurgularken, attığı golü, “Topa dokunmak istedim, dokunamadım. Kaleci de dokunamayınca önümde kaldı” şeklinde anlattı. Ekrem, taraftarın tepki gösterdiği sevinciyle ilgili ise “Evet, erken sevinmişim. Farkında değilim” diyerek özetledi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi,http://www.turkiyegazetesi.com/haberdetay.aspx?haberid=422765



Bu haber 570 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,777 µs